Δακρúζει από τον οuρανό η Κλαούντια: Ανακοινώθnκε η τıμή για την 20χρονη που σκоτώθnκε στο τpαγικό δυστύχnμα στα Τέμπη

January 17, 2024


Σε μία πολύ συγκινητική κίνηση προχωρούν κάτοικοι στη Λάρισα, οι οποίοι θα μετονομάσουν δρόμο της πόλης σε «Αλεξάνδρα Λάτα».
Η μετονομασία, έρχεται ως φόρος τιμής στην 20χρονη Αλεξάνδρα Κλαούντια Λάτα, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, ήταν και κάτοικος της εν λόγω συνοικίας. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“s…

...script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Με πρωτοβουλία...

Σε μία πολύ συγκινητική κίνηση προχωρούν κάτοικοι στη Λάρισα, οι οποίοι θα μετονομάσουν δρόμο της πόλης σε «Αλεξάνδρα Λάτα».
Η μετονομασία, έρχεται ως φόρος τιμής στην 20χρονη Αλεξάνδρα Κλαούντια Λάτα, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, ήταν και κάτοικος της εν λόγω συνοικίας.

Με πρωτοβουλία της 3ης κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, λοιπόν, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, ανάμεσα στα θέματα ημερήσιας διάταξης θα βρεθεί και η πρόταση μετονομασίας της οδού «Σόλωνα» στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, σε «Αλεξάνδρα Λάτα».

Η πρόταση για τη μετονομασία της οδού αποφασίσθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 3ης Κοινότητας τον περασμένο Μάιο και πρόσφατα, η Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, οδών και πλατειών για τον νομό Λάρισας δέχθηκε κατά πλειοψηφία την πρόταση για μετονομασία της οδού Σόλωνα σε οδό “Αλεξάνδρας Λάτα”.

Σύμφωνα με την απόφαση της 3ης Κοινότητας, η μετονομασία επιλύει παράλληλα και το θέμα της σύγχυσης με την οδό Σόλωνος, στην ίδια συνοικία (πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Σμύρνης).

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.