Η απίστευτη ιστορία μιας 22χρονης που είναι “παγιδευμένη” σε σώμα 8χρονης (photos-video)

January 17, 2022


Η 22χρονη Σόνα Ρέι συστήνεται μέσω σειράς ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και φωνάζει δυνατά πως “δεν είμαι μικρό κορίτσι”.Τη λένε Σόνα Ρέι, είναι 22 ετών κι έχει ύψος 1,17 μέτρα. Δεν πάσχει, όμως, νανισμό…

.... Πώς τα 1,17 μέτρα; Αυτό ακριβώς εξηγεί μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικό κανάλι “TCL”, που έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2022.Ηρωίδα: Μαμά 10 παιδιών δείχνει πόσα λεφτά δίνει στο σούπερ μάρκετ κάθε βδομάδα (video)“Αν με δει κανείς θα νομίσει...

Η 22χρονη Σόνα Ρέι συστήνεται μέσω σειράς ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και φωνάζει δυνατά πως “δεν είμαι μικρό κορίτσι”.

κοριτσι-ηπα

Τη λένε Σόνα Ρέι, είναι 22 ετών κι έχει ύψος 1,17 μέτρα. Δεν πάσχει, όμως, νανισμό. Πώς τα 1,17 μέτρα; Αυτό ακριβώς εξηγεί μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικό κανάλι “TCL”, που έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2022.

Ηρωίδα: Μαμά 10 παιδιών δείχνει πόσα λεφτά δίνει στο σούπερ μάρκετ κάθε βδομάδα (video)

κοριτσι-ηπα

“Αν με δει κανείς θα νομίσει πως είμαι ένα απλό, μικρό κορίτσι, που κάνω καθημερινά πράγματα όπως όλα τα κορίτσια με την τρελή κι ωραία οικογένειά μου”.

κοριτσι-ηπα

“Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν είμαι μικρό κορίτσι. Είμαι γυναίκα, μία 22χρονη γυναίκα ‘παγιδευμένη’ σε σώμα 8χρονης” φωνάζει στο trailer η… μεγάλη μικρή Σόνα Ρέι, που σε ηλικία μόλις έξι μηνών διεγνώσθη με μία σπάνιας μορφής καρκίνου στον εγκέφαλο κι η χημειοθεραπεία εμπόδισε την ανάπτυξή της.

κοριτσι-ηπα

Στη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή της παρουσιάζει τις δυσκολίες που βιώνει καθημερινά, οπουδήποτε και σε οτιδήποτε, ακόμη και στα ερωτiκά της, αφού προσελκύει “ανώμαλους, μα@@κες κι ηλίθιους”.

Σύντομα θα μπορείτε να γλείφετε την τηλεόρασή σας (και θα υπάρχει λόγος)

Καλή η όραση, καλή ο ακοή, αλλά τι γίνεται με την γεύση; Πολύ σύντομα, η τηλεόραση δε θα αφορά μόνο τις δύο πρώτες αισθήσεις.

Ο Χομέι Μιγιασίτα παρουσίασε την ”Taste the TV”, μία τηλεόραση στην οποία μπορείτε να γλείψετε όποια γεύση προσφέρει η οθόνη της!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.