Εφαρμογή στο διαδίκτυο: Ανεβάζουν γuμνές φωτογραφίες τους για χρήματα

January 17, 2021


Η πλατφόρμα που κάνει πάταγο στη διάρκεια της πανδημίας και έχει φέρει μεγάλο ανταγωνισμό.Είναι ένα νέο ταμείο ανεργίας, όπως το λένε χαρακτηριστικά, η αποκλειστική για κάποιους διέξοδος για να βγουν …

...�νεργίας, όπως το λένε χαρακτηριστικά, η αποκλειστική για κάποιους διέξοδος για να βγουν από τη δυσπραγία και να βγάλουν μερικά λεφτά.Για άλλους είναι μάλιστα μονόδρομος μέσα στην πανδημία, ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν οικονομικά.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0']));Για...

Άνεργοι κυνηγούν μια νέα καριέρα στο π0ρνό – Πόσα βγάζουν με τις γuμνές φωτογραφίες τους;

Η πλατφόρμα που κάνει πάταγο στη διάρκεια της πανδημίας και έχει φέρει μεγάλο ανταγωνισμό.

Είναι ένα νέο ταμείο ανεργίας, όπως το λένε χαρακτηριστικά, η αποκλειστική για κάποιους διέξοδος για να βγουν από τη δυσπραγία και να βγάλουν μερικά λεφτά.

Για άλλους είναι μάλιστα μονόδρομος μέσα στην πανδημία, ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν οικονομικά.

Για το OnlyFans ο λόγος, τη διαβόητη πια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν προκλητικές ή ακόμα και γuμνές φωτογραφίες τους.

Το συνδρομητικό κοινωνικό μέσο εκτοξεύτηκε μέσα στην πανδημία του κορονοϊού και για κάποιες γυναίκες λειτούργησε ως χρυσωρυχείο. Πλέον όμως ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που οι περισσότερες δεν βγάζουν ούτε καν τα προς το ζην.


Η Savannah Benavidez, για παράδειγμα, άφησε τη δουλειά της τον Ιούνιο για να μεγαλώσει τον 2 ετών γιο της, όταν έκλεισαν οι παιδικοί σταθμοί στις ΗΠΑ. Είχε όμως λογαριασμούς να πληρώσει, κι έτσι άνοιξε τη δική της σελίδα στο OnlyFans.

Η 23χρονη έβγαλε 64.000 δολάρια από τον Ιούλιο, ένα ποσό που της άλλαξε τη ζωή. «Είναι περισσότερα λεφτά από όσα έχω βγάλει ποτέ σε οποιαδήποτε δουλειά», είπε στους New York Times.

To ίδιο έλπιζε και η Lexi Eixenberger, μια σερβιτόρα που έμεινε άνεργη μέσα στην πανδημία και ξεκίνησε τη δική της περιπέτεια με την πλατφόρμα τον Νοέμβριο. Δεν έχει βγάλει όμως παρά μόλις 500 δολάρια.

Το OnlyFans φτιάχτηκε το 2016 και έχει τη βάση του στη Βρετανία, έχοντας πια πάνω από 90 εκατ. χρήστες και περισσότερους από 1 εκατ. δημιουργούς περιεχομένου.


Με εκατομμύρια πια ανθρώπους χωρίς δουλειά και προοπτική, ολοένα και περισσότεροι στρέφονται στην υπηρεσία για να βγάλουν τον επιούσιο.

«Πολλοί μετακινούνται στο OnlyFans εξαιτίας της απόγνωσης», λέει στην εφημερίδα η καθηγήτρια κοινωνιολογίας, Angela Jones, «άνθρωποι που ανησυχούν για το φαγητό τους, ανησυχούν για τα φώτα που μένουν ανοιχτά, ανησυχούν να μην τους κάνουν έξωση».

Για κάθε Benavidez εκεί έξω όμως, υπάρχουν δεκάδες σαν την Eixenberger που δεν βγάζουν ούτε τα βασικά για να ζήσουν…

Η δασκάλα που άλλαξε καριέρα και βγάζει πλέον τρελά λεφτά με τις πόζες της

Πρώην δασκάλα ειδικής αγωγής, η Κόρτνεϊ Τίλια βγάζει πλέον πολλά περισσότερα χάρη στις σeξι φωτογραφίες της στην πλατφόρμα OnlyFans.

Ο μισθός της δασκάλας έχει αντικατασταθεί από ένα εντυπωσιακό εισόδημα έξι ψηφίων.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.