7 διάσημοι που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

January 17, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παραμορφωμένοι celebrities: Πολλοί διάσημοι και διάσημες έχουν πραγματοποιήσει πλαστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, σε ορισμένους τα πράγματα δεν πήγαν…

...� πήγαν καλά. Έτσι, υπέστησαν παραμόρφωση στο πρόσωπό τους. Αναλυτικότερα: Ακολουθούν έξι παραμορφωμένοι celebrities:Donatella Versace: Μια δεκαετία ήταν αρκετή -συγκεκριμένα η περίοδος 1995-2005- για τη μεταμόρφωση της σχεδιάστριας μόδας από σύγχρονη γυναίκα σε… καρικατούρα. Οι επεμβάσεις...


Παραμορφωμένοι celebrities: Πολλοί διάσημοι και διάσημες έχουν πραγματοποιήσει πλαστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, σε ορισμένους τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Έτσι, υπέστησαν παραμόρφωση στο πρόσωπό τους. Αναλυτικότερα:


Ακολουθούν έξι παραμορφωμένοι celebrities:

Donatella Versace: Μια δεκαετία ήταν αρκετή -συγκεκριμένα η περίοδος 1995-2005- για τη μεταμόρφωση της σχεδιάστριας μόδας από σύγχρονη γυναίκα σε… καρικατούρα. Οι επεμβάσεις σε πρόσωπο και χείλη ήταν από τις πρώτες που επιχειρήθηκαν από την «πρώτη κυρία» του οίκου Versace.

Melanie Griffith: Η Melanie Griffith δεν ήξερε πόσο εθισμένη ήταν στην πλαστική χειρουργική έως ότου “οι άνθρωποι άρχισαν να λένε, Θεέ μου, τι έκανε;”, έχει πει στο παρελθόν. «Ήμουν τόσο πληγωμένη που πήγα σε έναν διαφορετικό γιατρό και άρχισε να διορθώνει όλα αυτά που είχε κάνει η άλλη γυναίκα γιατρός. Ας ελπίσουμε ότι τώρα φαίνομαι πιο φυσιολογική». Εσείς τι πιστεύετε;

Παραμορφωμένοι celebrities – Cher: Ό,τι την ενοχλούσε πάνω της, η Cher είχε βρει τη λύση και το έκοβε. Εθισμένη στα λίφτινγκ, υπολογίζεται ότι έχει κάνει περί τις 60 πλαστικές επεμβάσεις. Τελείωσε με το σώμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το πρόσωπό της.


Οι υπόλοιποι παραμορφωμένοι διάσημοι:

Carla Bruni: Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Η Carla Bruni, της οποίας η φυσική ομορφιά αποτυπώθηκε στις καμπάνιες του Dior και της Chanel, σύμφωνα με πληροφορίες έχει στραφεί στο botox τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Ο Βρετανός πλαστικός χειρουργός Dr. Alex Karidis έχει αναφέρει για εκείνη: «Έκανε τόσο πολύ botox που μοιάζει με σκίουρο».

Παραμορφωμένοι celebrities – Renée Zellweger: Η 51χρονη Renée Zellweger μοιάζει πολύ διαφορετική από εκείνη που γνωρίσαμε στην ταινία “Το ημερολόγιο της Bridget Jones”. Η ηθοποιός έπεσε θύμα αρνητικών σχολίων ύστερα από μία δημόσια εμφάνισή της το 2014 που φούντωσε τις φήμες για τις πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις που παραμόρφωσαν το πρόσωπο της. Η ίδια αρνήθηκε τις φήμες κι επέκρινε την πίεση της κριτικής που πέφτει πάνω στα αναγνωρίσιμα άτομα.


Mickey Rourke: Εμφυτεύματα ζυγωματικών, βλεφαροπλαστική, ανύψωση φρυδιών και ενίσχυση χειλιών είναι μερικές από τις επεμβάσεις που καταλογίζονται στον πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ. Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι υποβλήθηκε σε αισθητικές επεμβάσεις προσώπου για να διορθώσει τη ζημιά που υπέστη από την καριέρα του στο μποξ. “Ήθελα να διορθώσω το χάος του προσώπου μου λόγω του μποξ, αλλά πήγα σε λάθος ειδικό”, είπε το 2009.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.