Ο Χριστός και η Παναγία μαζί του: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά στον Λευκό Πύργο και μας συγκινεί

January 16, 2024


Παναγιώτης Ραφαήλ: Αισιόδοξα νέα από τον μικρούλη που αγαπά όλη η Ελλάδα.Ο μικρός μαχητής είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να κάνει γονιακή θεραπεία και να παλέψει με τη νωτιαία μυική ατροφία. Σήμερα μας συγκινεί ξανά καθώς τον βλέπουμε να περπατάει στη Θεσσαλονίκη και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.«Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη …

... αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη!», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο facebook.Λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα πέντε του χρόνια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή,...

Παναγιώτης Ραφαήλ: Αισιόδοξα νέα από τον μικρούλη που αγαπά όλη η Ελλάδα.

Η βόλτα του

Ο μικρός μαχητής είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να κάνει γονιακή θεραπεία και να παλέψει με τη νωτιαία μυική ατροφία. Σήμερα μας συγκινεί ξανά καθώς τον βλέπουμε να περπατάει στη Θεσσαλονίκη και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη!», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο facebook.

Λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα πέντε του χρόνια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.

Δείτε το βίντεo

Συγκλονίζει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ: «Ευχόμαστε το 2024 να φωτίσει τις ζωές σας όπως τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φωτίζουν το σαλόνι!» (Video)

Συγκινεί το βίντεο που ανάρτησαν οι γονείς του ήρωα της ζωής, του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που χαίρεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα, το μήνυμα αισιοδοξίας των γονιών του Παναγιώτη Ραφαήλ συγκλονίζει, καθώς οι ίδιοι βλέπουν το παιδί τους να ανακαλύπτει τις δυνατότητές του.

Στο βίντεο η μητέρα του τον ρωτάει ποια είναι τα αγαπημένα του στολίδια και ο μικρούλης απαντάει πως του αρέσουν όλα τα στολίδια και τα λαμπάκια που φωτίζουν.

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ έχουν γράψει τις δικές τους ευχές για το 2024.

«Ευχόμαστε το 2024 να φωτίσει τις ζωές σας, όπως τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φωτίζουν το σαλόνι!!! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!!».

Ο μικρούλης είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια υγείας του και χάρη στη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα του, ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, η οποία του άλλαξε τη ζωή.

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας»

Όλη η Ελλάδα είχε συγκινηθεί με την περιπέτεια υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, που έδινε μάχη με την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1. Ο μικρός μαχητής πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο και όλοι ήταν πολύ συγκινημένοι.

Ο μικρούλης, χάρη στην βοήθεια χιλιάδων πολιτών και την παρέμβαση του τότε υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία στην Αμερική και κατάφερε να γυρίσει νικητής.

Μάλιστα σήμερα ήταν η πρώτη του μέρα στο σχολείο και οι γονείς του προχώρησαν σε μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας: Με την ευκαιρία δείτε το μήνυμα των γονιών του για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.