Κατερίνα Στανίση: «Δεν είμαι θετική στο εμβόλιο, έχω μεγάλη ανησυχία. Δεν έχει τεσταριστεί όσο έπρεπε»

January 16, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κατερίνα Στανίση: Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό μέσο ενημέρωσης. Αυτό δεν ήταν άλλο από την εφημερίδα, η οποία ονομάζετ…

...ομάζεται «On time». Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξή της, μιλώντας ανοιχτά. Μάλιστα, η ίδια είπε τα πράγματα, με το όνομά τους και βάσει το πως τα βλέπει από τη δική της σκοπιά. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της...


Κατερίνα Στανίση: Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό μέσο ενημέρωσης. Αυτό δεν ήταν άλλο από την εφημερίδα, η οποία ονομάζεται «On time». Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξή της, μιλώντας ανοιχτά. Μάλιστα, η ίδια είπε τα πράγματα, με το όνομά τους και βάσει το πως τα βλέπει από τη δική της σκοπιά. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το εμβόλιο του κορονοϊού. Από εκεί και πέρα, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει το λόγο που η ίδια ανυπομονεί για να ανοίξουν τα δικαστήρια. Αναλυτικότερα, όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξή της:


Κατερίνα Στανίση: Τι είπε αρχικά η Ελληνίδα τραγουδίστρια στις δηλώσεις της στην εφημερίδα «On time»

Σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχεται ότι δεν είναι θετική: “Δεν είμαι θετική στο εμβόλιο. Δεν είναι κάτι που έχει τεσταριστεί πολύ καιρό και έχω ανησυχία. Αν όμως είναι αναγκαίο, θα το κάνω”.

Κ. Στανίση: Τι ανέφερε στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια στις δηλώσεις της στην εφημερίδα «On time»

Η Κατερίνα Στανίση αναμένει την επιστροφή στην κανονικότητα προκειμένου να οριστεί ημερομηνία για τη διεξαγωγή της δίκης σχετικά με τραπεζικά ομόλογα αξίας 71.000 ευρώ. Όπως υποστήριξε έκτοτε η τραγουδίστρια, εξαπατήθηκε. “Περιμένω πως και πως να ανοίξουν τα δικαστήρια για να πραγματοποιηθεί η δίκη για τα ομόλογα. Έχει παγώσει η υπόθεση”.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.