Survivor 4: Άγρια «καρφιά» για τη Βαλέρια Χοψονίδου – «Θα τα κάνει μπάχαλο»

January 16, 2021


Άγρια «καρφιά» έπεσαν για τη Βαλέρια Χοψονίδου στο Instagram, με μια φίλη της να αναφέρει, ότι πρόκειται να τα κάνει… μπάχαλο στον Άγιο Δομίνικο και θα προκαλέσει προβλήματα σε όποια ομάδα κι αν μπει….

... Η Μαρία Ηλιάκη, συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε μέσω ιστοριών στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σχολίασε την επερχόμενη είσοδο της αδελφής του γνωστού μοντέλου, Ολυμπίας Χοψονίδου, η οποία ταξιδεύει λογικά για την παραλία των Διασήμων, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, ώστε να...

Άγρια «καρφιά» έπεσαν για τη Βαλέρια Χοψονίδου στο Instagram, με μια φίλη της να αναφέρει, ότι πρόκειται να τα κάνει… μπάχαλο στον Άγιο Δομίνικο και θα προκαλέσει προβλήματα σε όποια ομάδα κι αν μπει.

Η Μαρία Ηλιάκη, συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε μέσω ιστοριών στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σχολίασε την επερχόμενη είσοδο της αδελφής του γνωστού μοντέλου, Ολυμπίας Χοψονίδου, η οποία ταξιδεύει λογικά για την παραλία των Διασήμων, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Survivor 4 – Βαλέρια Χοψονίδου: «Καρφιά» για τον χαρακτήρα της πριν καν μπει στο παιχνίδι

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της Βαλέριας Χοψονίδου στο Survivor κι έκανε μια μικρή σκιαγράφηση του χαρακτήρα της, τονίζοντας ότι είναι αρκετά ειλικρινής και εκφραστική, σε βαθμό που θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην παραλία, τη στιγμή που δεν αποκλείεται η ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.