Τζώρτζης Μονογυιός – MadClip: Οι έξι τpαγικές συμπτώσεις των δύο τροχαίων που τους οδήγησαν στον θάνατο

January 15, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας, Παναγιώ…

...αναγιώτης Μαδιάς. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς τα δύο δυστυχήματα είναι πανομοιότυπα.«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες», τόνισε ο κ. Μαδιάς και πρόσθεσε ότι «η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι...


Για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς.


Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς τα δύο δυστυχήματα είναι πανομοιότυπα.

«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες», τόνισε ο κ. Μαδιάς και πρόσθεσε ότι «η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες. Απλώς αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος».

Σχετικά με τη φωτιά, ο κ. Μαδιάς τόνισε ότι «υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό που επεμβαίνουν πάνω σε όλα τα συστήματα που είναι επικίνδυνο να πάρει φωτιά τόσο το καύσιμο, όσο και τα πιο ζεστά σημεία του κινητήρα. Εδώ πήρε αμέσως φωτιά. Και θα διερευνηθεί εάν τα αίτια θανάτου του οδηγού είναι από την πρόσκρουση του οχήματος ή από τη φωτιά».


Αναφερόμενος στην ταχύτητα που μπορεί να είχε το αυτοκίνητο, ο πραγματογνώμονας υποστήριξε ότι, «θυμάστε την υπόθεση με τον Mad Clip που μιλούσαν για ιλιγγιώδη ταχύτητα; 135 χλμ. ήταν η ταχύτητα εκτροπής και η ταχύτητα πρόσκρουσης 85 χλμ. Αυτές οι προσκρούσεις που δεν έχουν μεγάλες επιφάνειες, όπως σε κορμούς δέντρων και μεταλλικούς στύλους μεταβάλλεται, μειώνεται και στρεβλώνεται δραματικά ο ζωτικός χώρος της καμπίνας και έχουμε θανάσιμα αποτελέσματα ακόμη και σε ταχύτητες των 65-70 χλμ.».


Συνεπώς, όπως προκύπτει, από τα λεγόμενα του εμπειρογνώμονα:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.