Πρώην σύντροφος Τζώρτζη Μονογυιού: «Το παιδί μας δεν γνωρίζει ότι ο μπαμπάς του είναι νεκρός»

January 15, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τζώρτζης Μονογυιός: Η Μιράντα Αθανασίου μιλά συγκλονισμένη για την είδηση θανάτου του πρώην συντρόφου της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη…

...�α κόρη. «Δεν έχω πει κάτι στο παιδί μου. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Είμαι σε επαφή με την παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ο Γιώργος ήταν εξαίρετος πατέρας και το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά»....


Τζώρτζης Μονογυιός: Η Μιράντα Αθανασίου μιλά συγκλονισμένη για την είδηση θανάτου του πρώην συντρόφου της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη.


«Δεν έχω πει κάτι στο παιδί μου. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Είμαι σε επαφή με την παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ο Γιώργος ήταν εξαίρετος πατέρας και το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά». Με σπασμένη φωνή και με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα της, η Μιράντα Αθανασίου, η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού μίλησε στο protothema.gr για τον 43χρονο και πατέρα του παιδιού της.

Τροχαίο στη Βούλα: Η πρώτη αντίδραση της πρώην συντρόφου

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Με πήραν κοινοί μας φίλοι και με ενημέρωσαν. Ήμουν στην φάση να κοιμίσω τα παιδιά μου και έπαθα σοκ. Δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Δεν έχω κοιμηθεί ούτε μια ώρα. Ήταν τραγικός ο θάνατός του» εξομολογείται η Μιράντα Αθανασίου, πρώην σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Όσο ήμασταν μαζί, δεν έτρεχε γιατί είχαμε το παιδί, όμως ο Τζώρτζης είχε λατρεία, πάθος με τα σπορ αυτοκίνητα. Όταν ήταν μόνος του δεν ξέρω τι έκανε. Όμως όταν είχε κόσμο μέσα δεν έκανε επικίνδυνα πράγματα» αναφέρει και προσθέσει πως «Του άρεσε να αλλάζει τα αμάξια του αρκετά συχνά. Ήταν η αγάπη του και του άρεσε να ασχολείται. Όπως ένας άνθρωπος αγαπάει να διαβάζει βιβλία, του Γιώργου του άρεσε να ασχολείται με τα αμάξια. Από όσο γνωρίζω τα αγόραζε καινούργια».


Τζώρτζης Μονογυιός: Η τελευταία φορά που τον είδε η πρώην σύντροφός του

Η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού μίλησε για την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα της κόρη τους.


Η ίδια ανέφερε: «Είχαμε πολύ καλές επαφές λόγω παιδιού. Ερχόταν και έπαιρνε τη μικρή. Την Τετάρτη, τον είδα τελευταία φορά. Την πήρε από το σχολείο και μου την έφερε το απόγευμα. Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Αγαπούσε πολύ την κόρη που έχουμε αποκτήσει μαζί όσο και το μωράκι που απέκτησε με τη νέα σύζυγό του και είναι περίπου 1.5 ετών. Το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μάνα που υποφέρει γιατί η μητέρα του βιώνει όλο αυτό τον πόνο».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.