Πλεύρης: «Μετά την 5η μέρα μπορείς να πας δουλειά, όχι όμως στην ταβέρνα»

January 15, 2022


Στον Παπαδάκη εμφανίστηκε το πρωί ο υπουργός υγείας, Θ. Πλεύρης, όπου και ερωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο είναι σωστό να πηγαίνει ένας που νοσεί την πέμπτη μέρα στη δουλειά. Κάτι που ρώτησε και ο Τσ…

...ίπρας χτες δείχνοντας μάλιστα το θετικό τεστ που είχε μόλις κάνει.Στριμωγμένος λοιπόν, ο Πλεύρης θύμισε λίγο πρόεδρο Εδεσσαϊκού, δίνοντας μια αόριστη απάντηση που αν μη τι άλλο άκρη δεν βγάζει.Η απάντηση του κ. Πλεύρη ήταν η εξής…«Η ειδική μας επιτροπή το εισηγήθηκε γιατί...

Στον Παπαδάκη εμφανίστηκε το πρωί ο υπουργός υγείας, Θ. Πλεύρης, όπου και ερωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο είναι σωστό να πηγαίνει ένας που νοσεί την πέμπτη μέρα στη δουλειά. Κάτι που ρώτησε και ο Τσίπρας χτες δείχνοντας μάλιστα το θετικό τεστ που είχε μόλις κάνει.

Στριμωγμένος λοιπόν, ο Πλεύρης θύμισε λίγο πρόεδρο Εδεσσαϊκού, δίνοντας μια αόριστη απάντηση που αν μη τι άλλο άκρη δεν βγάζει.

Η απάντηση του κ. Πλεύρη ήταν η εξής…

«Η ειδική μας επιτροπή το εισηγήθηκε γιατί μετά την 5η μέρα αυτός που δεν έχει συμπτώματα, άρα δεν έχει πυρετό, δεν έχει βήχα, δεν μεταδίδει ή ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ μικρός. Είναι λανθασμένη η εικόνα που έχουν πολλοί… Αυτός ο άνθρωπος δεν απελευθερώνεται αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να πάει στην ταβέρνα ή να έχει κοινωνική ζωή. Πρέπει να έχει την υψηλής προστασίας μάσκα. Από τη στιγμή που μας λένε οι επιστήμονες οτι δεν υπάρχει κίνδυνος μεταδοτικότητας μετά την 5η μέρα, παίρνουμε αυτόν τον κανόνα που τον έχει και η Αμερική. Τον εφαρμόζουν και άλλες χώρες, χθες το ανακοίνωσε η Μεγάλη Βρετανία».

Πηγή : 210finest.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.