«Στη σχέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα»

January 15, 2022


Στην εκπομπή Love it μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/1) η Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εκείνη ήταν αυτή που σύστησε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και έτσι …

...στο μέλλον θα γίνει κουμπάρα του.Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα, ο επιχειρηματίας βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του, όσο καιρό εκείνη δοκιμάζει την τύχη της στο Survivor 5. ...

Στην εκπομπή Love it μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/1) η Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εκείνη ήταν αυτή που σύστησε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και έτσι στο μέλλον θα γίνει κουμπάρα του.

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα, ο επιχειρηματίας βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του, όσο καιρό εκείνη δοκιμάζει την τύχη της στο Survivor 5.

Οι δηλώσεις της Λεάννας Μάρκογλου για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη

«Στη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα. Εγώ τους γνώρισα και είναι δύο χρόνια μαζί Τα παιδιά το βλέπουν σοβαρά. H αφιέρωση που στέλνει η Ναυσικά σε κάθε της νίκη είναι για τον σύντροφό της.

Η Ναυσικά είναι πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της και έχει καταφέρει πολλά να κάνει και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.