Αποκλειστικό: Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει στο Survivor με 10.000 ευρώ την εβδομάδα

January 15, 2022


Κόλπο γκρόσο από τον Ατζούν, ο οποίος κοιτάει πως θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 και έχει προσεγγίσει ένα τεράστιο όνομα και μάλιστα από τον χώρο του… ανταγωνισμού.Συγκεκριμένα ο…

... Ατζούν φαίνεται να έχει ρίξει τα δίχτυα του στον... Σασμό, το πρόγραμμα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Survivor! Ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός είναι από τους πρωταγωνιστές στον Σασμό, όμως ο ρόλος του στην πετυχημένη σειρά του Alpha έχει ολοκληρωθεί. Τις επόμενες μέρες αναμένεται...

Κόλπο γκρόσο από τον Ατζούν, ο οποίος κοιτάει πως θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 και έχει προσεγγίσει ένα τεράστιο όνομα και μάλιστα από τον χώρο του… ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα ο Ατζούν φαίνεται να έχει ρίξει τα δίχτυα του στον… Σασμό, το πρόγραμμα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Survivor! Ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός είναι από τους πρωταγωνιστές στον Σασμό, όμως ο ρόλος του στην πετυχημένη σειρά του Alpha έχει ολοκληρωθεί. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προβληθεί η σκηνή στην οποία δολοφονείται και έτσι έρχεται το τέλος του από τον Σασμό.

Στη ρήτρα που έχει υπογράψει υπάρχει ο όρος να μην πάρει μέρος σε άλλη τηλεοπτική σειρά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Σ’ άλλη σειρά όμως και όχι σε ριάλιτι! Έτσι το γεγονός πως θα μείνει “άνεργος” για 6 μήνες τον κάνει έναν πολύ δελεαστικό στόχο για τον Τούρκο παραγωγό.

Ο Ατζούν έχει σημειώσει στη πρώτη θέση της λίστας του το όνομα του… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιατί το έδειξαν αυτό; Η σκηνή – ντροπή στον Σασμό που δεν έπρεπε να προβληθεί στην τηλεόραση

Survivor 5 – αποκλειστικό: Νέα οικειοθελής αποχώρηση – Θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.