Σάλος με το Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα… να στρίβουν «χόρτο» στην παραλία!

January 15, 2021


Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με όσα έχουν συμβεί στα επεισόδια του Survivor, που απασχόλησαν το τηλεοπτικό κοινό, με τους παίκτες των Διασήμων να πιάνονται στα πράσα… να στρίβουν «χόρτο»…

... στην παραλία τους, την ώρα που ετοιμάζεται μια δυναμική είσοδος στην ομάδα τους. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αντιδράσει έντονα, βλέποντας την Κάτια Ταραμπάνκο να φαίνεται πως καπνίζει κάτι, που μοιάζει με τσιγάρο, με αποτέλεσμα να «γεννηθεί» το ερώτημα...

Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με όσα έχουν συμβεί στα επεισόδια του Survivor, που απασχόλησαν το τηλεοπτικό κοινό, με τους παίκτες των Διασήμων να πιάνονται στα πράσα… να στρίβουν «χόρτο» στην παραλία τους, την ώρα που ετοιμάζεται μια δυναμική είσοδος στην ομάδα τους.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αντιδράσει έντονα, βλέποντας την Κάτια Ταραμπάνκο να φαίνεται πως καπνίζει κάτι, που μοιάζει με τσιγάρο, με αποτέλεσμα να «γεννηθεί» το ερώτημα για το αν οι παίκτες επιτρέπεται, τελικά, να καπνίσουν, παρότι δεν έχουν τη δυνατότητα να φάνε κάτι πέρα από τις εβδομαδιαίες προμήθειες τους, ή όσα βρίσκουν στην παραλία και τη θάλασσα.

Survivor 4: Τι… καπνίζουν τελικά στις παραλίες

Όπως φαίνεται στο επίμαχο πλάνο στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όμως, η Κάτια καπνίζει κάτι που… παραπέμπει σε «χόρτο», πασάροντάς το μάλιστα μετά στον Αλέξη Παππά, λύνοντας έτσι την παρεξήγηση για το αν πρόκειται για τσιγάρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.