Στα “Μαχαίρια” η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τους φανς της! «Ζητάω το αυτονόητο»

January 15, 2021


Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να ενημερώσει το κοινό της ή μάλλον τον «κόσμο της» όπως λέει, για μία κόντρα που έχει δημιουρ…

...γηθεί ανάμεσα σε εκείνη και σε αυτούς που διαχειρίζονται το fan page της.Όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία, ο κόσμος την στήριζε πολύ ενεργά και μάλιστα είχε συγκεντρώσει και πολύ μεγάλο υλικό από τις σκηνές της μέσα στο ριάλιτι.Η νικήτρια του Big Brother επιθυμεί να...

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να ενημερώσει το κοινό της ή μάλλον τον «κόσμο της» όπως λέει, για μία κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και σε αυτούς που διαχειρίζονται το fan page της.

Όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία, ο κόσμος την στήριζε πολύ ενεργά και μάλιστα είχε συγκεντρώσει και πολύ μεγάλο υλικό από τις σκηνές της μέσα στο ριάλιτι.

Η νικήτρια του Big Brother επιθυμεί να αναλάβει την διαχείριση του επίσημου fan page της, ωστόσο οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται τώρα έχουν αρνηθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Άννα Μαρία, η οποία θα βρεθεί σε βραδινή εκπομπή, εξήγησε πως οι διαχειριστές της σελίδας δεν έχουν ζητήσει χρήματα ενώ εκείνη ζητάει το αυτονόητο, να διαχειρίζεται δηλαδή το υλικό της από το παιχνίδι.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Instagram
Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother
Άννα Μαρία Ψυχαράκη fan club

youweekly.gr


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.