Ο απόλυτος τρόμος: Κατσαρίδα ζούσε για μέρες στο αυτί άνδρα – “Την μαγείρευα με το πιστολάκι μαλλιών”

January 14, 2022


Ένας άνδρας στη Νέα Ζηλανδία επισκέφθηκε το γιατρό του καθώς τον ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα στο αυτί του. Συγκεκριμένα νόμιζε ότι είχε μαζευτεί νερό σε αυτό. Αυτό βέβαια που έμαθε ήταν εντελώς διαφορετ…

...ικό. Στο αυτί του, ζούσε για αρκετές ημέρες μία κατσαρίδα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.Αδιανόητο: Άντρας εμβολιάστηκε 10 φορές με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊούΣτις 7 Ιανουαρίου, ο κάτοικος του Όκλαντ, επέστρεψε από το κολυμβητήριο σπίτι του και μετά από έναν σύντομο ύπνο, ξύπνησε...

Ένας άνδρας στη Νέα Ζηλανδία επισκέφθηκε το γιατρό του καθώς τον ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα στο αυτί του. Συγκεκριμένα νόμιζε ότι είχε μαζευτεί νερό σε αυτό. Αυτό βέβαια που έμαθε ήταν εντελώς διαφορετικό. Στο αυτί του, ζούσε για αρκετές ημέρες μία κατσαρίδα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Αδιανόητο: Άντρας εμβολιάστηκε 10 φορές με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στις 7 Ιανουαρίου, ο κάτοικος του Όκλαντ, επέστρεψε από το κολυμβητήριο σπίτι του και μετά από έναν σύντομο ύπνο, ξύπνησε με ένα περίεργο αίσθημα σαν κάτι να στριφογύριζε στο αυτί του και το οποίο νόμισε ότι ήταν νερό.

Η αίσθηση αυτή εξακολούθησε και την επόμενη μέρα, οπότε και αποφάσισε να δει γιατρό.

Του είπε ότι «δεν μπορούσε να δει κάτι» και έγραψε κάποια αντιβιοτικά στον Ζέην Γουέντινγκ και του είπε να στεγνώσει το αυτί του με πιστολάκι μαλλιών.

ωρλ-εξεταση

Τα πράγματα χειροτέρεψαν και ο Ζέην σχεδόν κουφάθηκε από το ένα αυτί και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

«Μαγείρευα την κατσαρίδα με το πιστολάκι μαλλιών από το Σάββατο», λέει ο Γουέντινγκ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε άλλο γιατρό σε ειδική κλινική. Το «Θεέ μου», που αναφώνησε, τρόμαξε τον ασθενή που άρχισε να σκέφτεται ότι ο γιατρός του, ανακάλυψε κάποιον όγκο.

«Ένιωσα να πετάγεται το τύμπανό μου»

Το επόμενο σχόλιο του γιατρού ήταν και ανακουφιστικό και τρομακτικό. Δεν υπήρχε όγκος αλλά ένα ψόφιο έντομο.

Λίγα λεπτά μετά, η ειδικός κατάφερε να βγάλει το μισό έντομο και μετά το υπόλοιπο, με ειδικό εργαλείο. «Ένιωσα να πετάγεται το τύμπανό μου», είπε ο ασθενής.
Μάλιστα αποφάσισε να δώσει το έντομο στη γιατρό ως «ανάμνηση», αφού του αποκάλυψε ότι δεν είχε δει ποτέ της κάτι τέτοιο.

Όπως ανέφερε ο ασθενής, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά του για να ενθαρρύνει τον κόσμο να παίρνει και μια δεύτερη γνώμη όταν έχει κάποιο πρόβλημα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.