Survivor 5: Μπαίνει στο παιχνίδι ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα – Είναι γνωστό μοντέλο

January 14, 2022


Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται ακόμα στην αρχή, όμως οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι για να ενισχυθούν οι δύο ομάδες φαίνεται να είχαν προαποφασιστεί εξ’ αρχής. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε απο…

...κλειστικό ρεπορτάζ, ο γνωστός ποδοσφαιριστής που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας σε λίγο καιρό, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομήνικο και δεν ταξιδεύει μόνος.Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης 13/01 αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των νέων παικτών που θα μπουν στο ριάλιτι...

Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται ακόμα στην αρχή, όμως οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι για να ενισχυθούν οι δύο ομάδες φαίνεται να είχαν προαποφασιστεί εξ’ αρχής. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο γνωστός ποδοσφαιριστής που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας σε λίγο καιρό, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομήνικο και δεν ταξιδεύει μόνος.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης 13/01 αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των νέων παικτών που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα.

Οι τρεις νέοι παίκτες που θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομήνικο

Οι νέοι παίκτες που πρόκειται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης είναι το μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, που ακολουθώντας την περσινή συνταγή της σχέσης ΜαριλέναΣάκη, είναι ζευγάρι με την Πελαγία Καζολέα, η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο συνάδελφός της Στέλιος Λεγάκης.

Όπως όλα δείχνουν οι τρείς παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομήνικο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.