Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Γιάννη Μπουτάρη – “Ο γάμος απέτυχε”

January 14, 2021


Γιάννης Μπουτάρης: Ένα τέλος δόθηκε στον γάμο του Γιάννη Μπουτάρη με την νεαρή σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου έπειτα από δύο χρόνια που είχαν παντρευτεί. Υπενθυμίζεται ότι η Εβελίνα Παπούλια στο παρελθό…

...ν είχε αναφέρει ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είναι από τους 3 πιο σeξι άνδρες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι πλέον μένει μόνος του και δεν είναι παντρεμένος με την νεαρή πρώην σύντροφο του. Γιάννης Μπουτάρης: Ο έρωτας με τις γυναίκες Ειδικότερα...

Γιάννης Μπουτάρης: Ένα τέλος δόθηκε στον γάμο του Γιάννη Μπουτάρη με την νεαρή σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου έπειτα από δύο χρόνια που είχαν παντρευτεί. Υπενθυμίζεται ότι η Εβελίνα Παπούλια στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είναι από τους 3 πιο σeξι άνδρες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι πλέον μένει μόνος του και δεν είναι παντρεμένος με την νεαρή πρώην σύντροφο του.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε ένα τέλος στο γάμο του.

Γιάννης Μπουτάρης: Ο έρωτας με τις γυναίκες

Ειδικότερα τίτλοι τέλους έπεσαν στο γάμο του Γιάννη Μπουτάρη με τη Μαρία Ιωαννίδου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως μένει μόνος πλέον, αφού όπως είπε, ο γάμος που έκανε προ διετίας «απέτυχε», ενώ συγκεκριμένα για τον ερωτεύτηκε τις γυναίκες με τις οποίες έκανε σχέση είπε: «Δεν μπορώ να πιάσω γκόμενα χωρίς να ερωτευτώ».

Έδωσε τέλος στο γάμο του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Το απόσπασμα της συνέντευξης που αναφέρεται ο χωρισμός του

Στο παρακάτω απόσπασμα ο ίδιος αναφέρει για τον λόγο που μένει πλέον μόνος και δεν είναι πια παντρεμένος.

-Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου;

«Το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος».

-Πόσες φορές ερωτεύτηκες;

«Όσες σχέσεις είχα. Κάμποσες στη διάρκεια του διαζυγίου μου. Ερωτευόμουνα. Δεν μπορώ να πιάσω γκόμενα χωρίς να ερωτευτώ. Ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη, και η αγάπη είναι σεβασμός, εκτίμηση, ένα σωρό πράγματα. Έτσι διατηρείται και ο έρωτας. Υπάρχει ο έρωτας ο οποίος σήμερα σε χτυπάει στο κεφάλι και μετά από λίγο χάνεται. Και υπάρχει ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη. Εγώ έζησα και τα δύο».

-Τώρα με καινούρια σχέση;

«Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα πέθανε. Μ’ αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε. Κοντά δέκα χρόνια χωρισμένοι και μετά ξανασμίξαμε. Η τελευταία φάση αυτής της σχέσης ήταν η καλύτερη».

-Τώρα μόνος;

«Μόνος μένω. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.