Αποκλειστικό – Αυτός είναι ο σχεδιασμός του Mega για το “project Μενεγάκη”

January 14, 2021


Ενώ όπως σας έγραφα αποκλειστικά χθες η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, αυτή τη φορά του Mega, θεωρείται δεδομένη ένα νέο σχέδιο έχει πέσει στο τραπέζι αλλά εάν υλοποιηθεί αυτό θα γίνε…

...ι σε δεύτερο χρόνο.    Η Ελένη δηλαδή να ανοίξει την επόμενη σεζόν με πρωινή εκπομπή 10.00 – 13.00 στο Mega και στη συνέχεια από το 2022 σε ένα χρόνο περίπου από τώρα να κάνει και βραδινό σόου το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της όπως που είπαν χαρακτηριστικά και ενώ εκείνη...

Ενώ όπως σας έγραφα αποκλειστικά χθες η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, αυτή τη φορά του Mega, θεωρείται δεδομένη ένα νέο σχέδιο έχει πέσει στο τραπέζι αλλά εάν υλοποιηθεί αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.

 

 

 

  • Η Ελένη δηλαδή να ανοίξει την επόμενη σεζόν με πρωινή εκπομπή 10.00 – 13.00 στο Mega και στη συνέχεια από το 2022 σε ένα χρόνο περίπου από τώρα να κάνει και βραδινό σόου το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της όπως που είπαν χαρακτηριστικά και ενώ εκείνη θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια θα είναι πολυπρόσωπο.

 

 

 

 

 

 

Δηλαδή θα έχει πολλούς συνεργάτες, για διαφορετικές ενότητες όπως σάτιρα και παιχνίδια. Θα είναι ελληνικό κόνσεπτ και όχι κάποιο ξένο format, αν και όπως γνωρίζουμε καλά παρθενογένεση στην τηλεόραση δεν υπάρχει. Σ’ αυτή την περίπτωση θα αξιοποιηθούν και κάποια εμπορικά της παρουσιάστριας που ταιριάζουν περισσότερο στη βραδινή ζώνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.