Survivor spoiler 13/01: Το απόλυτο σκάνδαλο – Έτσι στήνουν τις αποχωρήσεις να μην φαίνονται οικειοθελείς

January 13, 2022


Survivor spoiler: Το Survivor μας έχει συνηθίσει σε αρκετές… αδιαφανείς διαδικασίες, αναφορικά με τις επιλογές της παραγωγής και το πώς χειρίζεται τους παίκτες και τα συμβόλαια, με ακόμη ένα κομμάτι…

... να εμφανίζει «σύννεφα».Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο την Παρασκευή να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, με άπαντες να υποπτεύονται για το πώς οδηγήθηκε στο να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και σε μερικές μέρες να βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού η ίδια είχε εκφράσει εδώ και αρκετό...

Survivor spoiler: Το Survivor μας έχει συνηθίσει σε αρκετές… αδιαφανείς διαδικασίες, αναφορικά με τις επιλογές της παραγωγής και το πώς χειρίζεται τους παίκτες και τα συμβόλαια, με ακόμη ένα κομμάτι να εμφανίζει «σύννεφα».

Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο την Παρασκευή να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, με άπαντες να υποπτεύονται για το πώς οδηγήθηκε στο να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και σε μερικές μέρες να βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού η ίδια είχε εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόθεση να βρεθεί εκτός Survivor.

Την υποψία αυτή έφερε στο προσκήνιο πολύ περισσότερο η τοποθέτηση του Γιώργου Κατσαούνη για την ομάδα των Μαχητών, με τον αγρότη να αναφέρει πως στήθηκε η δεύτερη ασυλία, ώστε να έρθει η ήττα και η Παρασκευή να βρεθεί υποψήφια, για να αποχωρήσει σύμφωνα με τη θέλησή της.

Survivor spoiler: «Σύννεφα» πάνω από τις αποχωρήσεις

Μπορεί η ομάδα του να το διέψευσε, αλλά το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως δικαίωσε τον Κατσαούνη, αφού πράγματι ψήφισε επί της ουσίας υπέρ της αποχώρησης της Παρασκευής. Εκτός αυτού, όμως, υπάρχει και ακόμη ένα στοιχείο που μπορεί να «φουντώσει» τις φήμες περί στημένης αποχώρησης, ώστε να μην φανεί οικειοθελής.

Συγκεκριμένα, άπαντες οι παίκτες έχουν τις δικές τους ρήτρες αποχώρησης, οι οποίες μάλιστα τους ζημιώνουν σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, αναγκάζοντάς τους να μείνουν στο νησί. Κάθε Μαχητής, σύμφωνα με το «Πρωινό», υποχρεούται να πληρώσει 30.000 ευρώ, αν φύγει με τη θέλησή του, ενώ κάθε Διάσημος καταβάλλει 50.000 ευρώ, ποσά απαγορευτικά, ειδικά αν αποχωρήσεις νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.