Survivor 4: Ψήφισαν την Κάτια οι Σαλαγκούδη – Βέλλη – Ελευθερίου – Κονδυλάτος

January 13, 2021


Ακόμα μία ψηφοφορία του Survivor ολοκληρώθηκε και η παρέα των Σαλαγκούδη, Κονδυλάτου, Βέλλη και Ελευθερίου, επέλεξε να ψηφίσει την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατά τα λεγόμενά τους, δημιουργεί πρόβλημα …

...στην συμβίωση στην καλύβα.Το μοντέλο τα δίνει όλα στους στίβους μάχης και είναι από τους ελάχιστους Διάσημους που φέρνει νίκες στην ομάδα ωστόσο η συμπεριφορά της στην καλύβα ενοχλεί τους συμπαίκτες της. ...

Ακόμα μία ψηφοφορία του Survivor ολοκληρώθηκε και η παρέα των Σαλαγκούδη, Κονδυλάτου, Βέλλη και Ελευθερίου, επέλεξε να ψηφίσει την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατά τα λεγόμενά τους, δημιουργεί πρόβλημα στην συμβίωση στην καλύβα.

Το μοντέλο τα δίνει όλα στους στίβους μάχης και είναι από τους ελάχιστους Διάσημους που φέρνει νίκες στην ομάδα ωστόσο η συμπεριφορά της στην καλύβα ενοχλεί τους συμπαίκτες της.

Το επεισόδιο της Τρίτης (12/1) ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τις δύο γυναίκες να τσακώνονται άγρια σχετικά με το φαγητό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Κάτια είχε κλέψει ρύζι, θεωρώντας ίσως πως, επειδή φέρνει νίκες, έχει και το δικαίωμα να τρώει περισσότερο, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση είχε πάρει μόνη μια καρύδα, που έκοψε – δείτε εδώ τι συνέβη.

Έτσι οι συμπαίκτες της αποφάσισαν να την ψηφίσουν, χωρίς να υπολογίζουν πως αν τη χάσουν από την ομάδα δε θα έχουν ελπίδα στις νίκες.

Το Twitter ωστόσο, τους «δίκασε» κανονικά!

Twitter Σαλαγκούδη
Survivor Βέλλη
Survivor Twitter

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε σε ανοιχτή ρήξη με την Κάτια στο συμβούλιο του Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να στα αγωνίσματα να μην κερδίζει και στην καλύβα να μη μιλά ιδιαίτερα, αλλά στο σημερινό συμβούλιο του Survivor αποφάσισε… να τα βάλει με την Κάτια, με το μοντέλο να «ξεσπά».

Οι Διάσημοι βρέθηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης, όντες για ακόμη μια φορά σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οφείλουν να ψηφίσουν τον (τουλάχιστον) τρίτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Ο Γιώργος Κοψιδάς και ορισμένοι τους συμπαίκτες ρωτούσαν επίμονα για το λόγο, που ο ηθοποιός ψηφίζεται, με τον Πάνο Καλίδη να κάνει την αρχή.

Ο τραγουδιστής ανέφερε, ότι ο Κοψιδάς είναι απόμακρος και δε μεταφέρει την αθλητική του γνώση στο βαθμό, που θα έπρεπε για τα αγωνίσματα. Σε εκείνο το σημείο επενέβη η Σαλαγκούδη, που επεσήμανε πως ο Κοψιδάς και η Κάτια μετρούν προσωπικά και όχι ομαδικά τις νίκες τους, προκαλώντας την αντίδραση της Κάτιας.

Κάπως έτσι, οι δύο παίκτριες ήρθαν σε ευθεία κόντρα, με τη Σαλαγκούδη να σχολιάζει, ότι η Κάτια ζήτησε να τρώει περισσότερο, επειδή φέρνει νίκες. Το μοντέλο δε θέλησε να απαντήσει σε αυτό, ξενερώνοντας από τη στάση της ομάδας της, που δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση να την απομακρύνει από το ριάλιτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχείτε: Το απίστευτο σαρδάμ της Καινούργιου – «Άννα Μαρία Βέλλη και Παλτή Σαλαγκούδη…»

Βαλαβάνη: «Νομίζω κάποιος έβαλε με το ζόρι την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor! Το κορίτσι αυτό…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.