Ποιο παιδί; Η Νικολέττα ξέχασε τον Βασιλάκο και… κάνει τη ζωή της μετά το «The Bachelor»

January 12, 2021


Το «The Bachelor» μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά η… σκόνη που έχει σηκώσει το ριάλιτι του έρωτα δεν έχει κοπάσει ακόμη, ειδικά αναφορικά με τη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδο…

...υ, με τις φήμες να οργιάζουν διαρκώς. Πολλές φορές, άλλωστε, έχει ακουστεί πως οι δυο τους έχουν χωρίσει και ο Παναγιώτης έχει προχωρήσει στη ζωή του, αλλά πρόσφατα υπήρξε μια ανατροπή, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο, ότι η Νικόλ είναι έγκυος από τον Βασιλάκο, αν...

Το «The Bachelor» μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά η… σκόνη που έχει σηκώσει το ριάλιτι του έρωτα δεν έχει κοπάσει ακόμη, ειδικά αναφορικά με τη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου, με τις φήμες να οργιάζουν διαρκώς.

Πολλές φορές, άλλωστε, έχει ακουστεί πως οι δυο τους έχουν χωρίσει και ο Παναγιώτης έχει προχωρήσει στη ζωή του, αλλά πρόσφατα υπήρξε μια ανατροπή, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο, ότι η Νικόλ είναι έγκυος από τον Βασιλάκο, αν και αυτές μοιάζουν να είναι λιγότερο πιστευτές.

The Bachelor: Κανένα… παιδί για Νικόλ-Βασιλάκο που συνεχίζουν τη ζωή τους χωριστά

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα μοιάζει να έχει προχωρήσει με τη ζωή της και να έχει ξεχάσει τον Βασιλάκο μετά το σόου. Τη βλέπουμε, δηλαδή, να ανεβάζει ουκ ολίγες εντυπωσιακές φωτογραφίες, χωρίς να βρίσκεται ο ίδιος στο κάδρο, ενώ έχει αρκετές ώρες να πραγματοποιήσει κάποιο story με τον Βασιλάκο, συνεχίζοντας διαρκώς να κάνει διαγωνισμούς.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως… Βασιλάκος δεν υπάρχει και η Νικόλ, όπως κι εκείνος, συνεχίζουν κανονικά και… χωριστά.

Έγκυος η πρώην παίκτρια του Bachelor, Βίβαν Παναγιωτοπούλου;

Μετά τις φήμες που θέλουν έγκυο την Νικολέττα Τσομπανίδου στο πρώτο της παιδί, μια απίστευτη ερώτηση δέχτηκε και η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου.

Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του The Bachelor έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση, κάνοντας έτσι να μην βγουν φήμες.

Συγκεκριμένα, η Βίβιαν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.