Survivor 4: Για αυτό το λόγο όταν μιλούσε η Ελέτσι, “μιλούσε” και το… στήθος της

January 12, 2021


Χαμός επικρατεί από χθες 11/1 με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την δημοσιογράφο που μπήκε στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 4. Πρωταγωνιστής, ωστόσο είναι το στήθος της, το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση…

... στα social media και τις εκπομπές.Αφορμή μάλιστα, στάθηκε και η ερώτηση του Αλέξη Παππά στην παραλία που την ρώτησε αν έχει βάλει στήθος ή αν είναι το δικό της. Από την άλλη, όσο μιλούσε χθες στην κάμερα οι τηλεθεατές έβλεπαν το δεξί στήθος της να κουνιέται, κάτι που παραξένεψε και...

Χαμός επικρατεί από χθες 11/1 με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την δημοσιογράφο που μπήκε στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 4. Πρωταγωνιστής, ωστόσο είναι το στήθος της, το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση στα social media και τις εκπομπές.

Αφορμή μάλιστα, στάθηκε και η ερώτηση του Αλέξη Παππά στην παραλία που την ρώτησε αν έχει βάλει στήθος ή αν είναι το δικό της. Από την άλλη, όσο μιλούσε χθες στην κάμερα οι τηλεθεατές έβλεπαν το δεξί στήθος της να κουνιέται, κάτι που παραξένεψε και την εκπομπή Ευτυχείτε.

Survivor 4 Ελέτσι στήθος

Μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση που είχαν με τον γιατρό του Γιώργου Ασημακόπουλου, κ. Αθανάσιο Αθανασίου, δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό με το στήθος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Όπως δήλωσε: «Τώρα θα σας γελάσω γιατί δεν το είδα καθόλου, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη», με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει «Είναι σαν να έχει παλμό».

«Μπορεί καμία φορά να είναι τόσο έντονος ο μυς και να είναι πολύ κοντά » της απάντησε ο γιατρός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.