Survivor 4: Για αυτόν τον λόγο ψήφισε η Κάτια την Ελευθερία προς αποχώρηση

January 11, 2021


Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4 η Κάτια είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθέρια και πριν από λίγο αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε.Δεν της έκατσε καλά της Ελευθερίας Ελευθερίου η ψήφ…

...ος της Κάτιας στο πρόσωπό της που την έβγαλε υποψήφια την περασμένη εβδομάδα. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 - αποκλειστικό: Εξελίξεις με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο Όπως...

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4 η Κάτια είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθέρια και πριν από λίγο αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε.

Δεν της έκατσε καλά της Ελευθερίας Ελευθερίου η ψήφος της Κάτιας στο πρόσωπό της που την έβγαλε υποψήφια την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είδαμε στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής η Ελευθερία πειράχτηκε από το γεγονός πως η συμπαίκτριά της την έδωσε υποψήφια, κάτι που κατάλαβε και η πρώην νικήτρια του GNTM!

Η Κάτια λοιπόν, αποκάλυψε πως ενώ αναγνωρίζει πως η Ελευθερία είναι γρήγορη, την θεωρεί αρκετά μείον στους στόχους ενώ δήλωσε πως πάντα έχει την δικαιολογία της ατυχίας και του «αλλά». Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Αγγελική Λάμπρη, γεγονός το οποίο έκανε τον Περικλή να ξεσπάει σε κλάματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.