“Survivor” – Κλάμα με Καλλίδη και Τριαντάφυλλο. Τα στρουμφάκια, το “Big Brother” και το νέο παλτό

January 10, 2021


Για μια ακόμη φορά οι “Διάσημοι” δεν κατάφεραν να κερδίσουν παρά τα σποϊλερ που απο το πρωϊ ανέφεραν πιθανή νίκη τους. Οι πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά δεν ήταν άλλοι απο τον Τριαντάφυλ…

...λο και τον Καλλίδη… με τους χρήστες να κλαίνε απο τα γέλια μαζί τους.    Τα σχόλια πολλά. Όπως και για το νέο παλτό που έχουν πλεόν στην ομάδα τους μιας και η Ελέτσι… δεν είναι σε θέση να δώσει τίποτε… παραπάνω απο την Σαλαγκούδη.   Αλήθεια τώρα. Διάσημη δημοσιογράφος; Που;...

Για μια ακόμη φορά οι “Διάσημοι” δεν κατάφεραν να κερδίσουν παρά τα σποϊλερ που απο το πρωϊ ανέφεραν πιθανή νίκη τους. Οι πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά δεν ήταν άλλοι απο τον Τριαντάφυλλο και τον Καλλίδη… με τους χρήστες να κλαίνε απο τα γέλια μαζί τους. 

 

 

  • Τα σχόλια πολλά. Όπως και για το νέο παλτό που έχουν πλεόν στην ομάδα τους μιας και η Ελέτσι… δεν είναι σε θέση να δώσει τίποτε… παραπάνω απο την Σαλαγκούδη.

 

 

Αλήθεια τώρα. Διάσημη δημοσιογράφος; Που; Στη Μύκονο; Εντάξει ρε Ατζούν. Είπαμε να ψωνίσεις απο το κάτω ράφι αλλά εσύ το τερμάτισες… κατέβηκες και κάτω απο αυτό.

Δείτε τα σχόλια

 

 

 

 

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.