Survivor: Θυμάσαι τους νικητές; Ποιος βρήκε τραγικό τέλος

January 10, 2021


Τελικά για τους περισσότερους δημιούργησε προβλήματα στη μετέπειτα ζωή τους.To Survivor προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.Οι Έλληνες παίκτες ταξίδεψαν μέχρι της Μαλ…

...αισία με την Ευαγγελία Δερμετζόγλου να φτάνει μέχρι το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, λαμβάνοντας την πρώτη θέση για το παιχνίδι επιβίωσης. eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_1',114,'0','0']));Η ίδια μάλιστα σε συνεντεύξεις της είχε δηλώσει πως το Survivor της κατέστρεψε τη ζωή .. «Τα χρήματα...

Τελικά για τους περισσότερους δημιούργησε προβλήματα στη μετέπειτα ζωή τους.

To Survivor προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Οι Έλληνες παίκτες ταξίδεψαν μέχρι της Μαλαισία με την Ευαγγελία Δερμετζόγλου να φτάνει μέχρι το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, λαμβάνοντας την πρώτη θέση για το παιχνίδι επιβίωσης.

Η ίδια μάλιστα σε συνεντεύξεις της είχε δηλώσει πως το Survivor της κατέστρεψε τη ζωή .. «Τα χρήματα δεν μου άλλαξαν τη ζωή, το έπαθλο ήταν 200.000 ευρώ, ενώ τα 48.000 μου τα κράτησε η εφορία. Είχαμε συμφωνήσει με την Ορθούλα ότι θα τα μοιράσουμε, είτε τα κέρδιζε αυτή, είτε εγώ.

Πήρε τα μισά εκείνη και τα άλλα μισά εγώ», δήλωσε η πρώτη νικήτρια του Survivor.

 

O νικητής του Survivor 2 που εξαφανίστηκε.

Μια χρονιά μετά και το 2004 βγαίνει στον αέρα το Survivor 2, στο ίδιο κανάλι με τον ίδιο παρουσιαστή.

Ο 42χρονος Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ. Έκτοτε, ο ίδιος δεν απασχόλησε ποτέ τα media, ενώ τα χρήματά, όπως είπε, δεν άλλαξαν ποτέ τη ζωή του και την καθημερινότητά του.

Το Ελληνοτουρκικό Survivor και η τραγωδία του νικητή.

Το 2006 ακολούθησε το Survivor, Ελλάδας – Τουρκίας. Αυτή τη φορά, ο νικητής θα κρινόταν από το τελικό αγώνισμα και όχι από την ψηφοφορία.

Ο Τούρκος, Ντεριά Ντουρμουσλάρ κερδίζει τα 250.000 ευρώ, ενώ πέντε χρόνια μετά τη νίκη του, σκοτώνεται με τη μηχανή του, την οποία και είχε αγοράσει με τα χρήματα του ριάλιτι. Στο ίδιο Survivor, η Ελληνίδα, Νάντια Ζγκλή γνωρίζει και ερωτεύεται τον Τούρκο αντίπαλο, Σελίμ Σαμπάχ, με τον οποίο και έζησε αρκετά χρόνια μαζί.

Παταγονία!

Το Survivor αφήνει τη Μαλαισία και πάει… Παταγονία. Παρουσιαστής του ριάλιτι ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης. Νικητής αναδείχθηκε ο Καλαματιανός μάγειρας, Βαγγέλης Γερασίμου, ο οποίος τότε ήταν 29 ετών. Ο νεαρός άνδρας, μετά το παιχνίδι αποφάσισε να ασχοληθεί με την εστίαση.

Το Survivor της νέας εποχής.

Το 2017 το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Παρουσιαστής ο Σάκπς Τανιμανίδης και τόπος διεξαγωγής του ριάλιτι ο Άγιος Δομίνικος.

Το κόνσεπτ και πάλι αλλάζει. Διάσημοι και μαχητές παλεύουν σε πολύ απαιτητικούς στίβους μάχης, ενώ το κοινό αποφασίζει ποιον θα διώξει κάθε εβδομάδα αλλά και ποιον θα βγάλει νικητή. Μεγάλος νικητής αναδεικνύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη Σκιάθο.

Ο Ντάνος αναζητείται οπό κανάλια και διαφημιστικές. Εκείνος ήρεμος απολαμβάνει τις αλλαγές στη ζωή του, παίζει σε σίριαλ και σε κινηματαγραφική ταινία, ιδρύει φιλανθρωπικό σωματείο, ενώ γράφει και το πρώτο του βιβλίο.

gossiptv

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.