Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο πλάνο για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα

January 10, 2021


Για τον Ιανουάριο έχουν προβλεφθεί 424.624 δόσεις της Pfizer & Moderna.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η Ελλάδα αναμένει να έχει παραλάβει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους από 2 – 4 εκατομμύρ…

...νει να έχει παραλάβει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους από 2 – 4 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου.Συγκεκριμένα για το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech θα παραλάβει το κράτος έως 1.350.000 δόσεις μέσα στο Πρώτο Τρίμηνο του 2021.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0']));Για το εμβόλιο της Moderna θα...

Η αποκάλυψη για το ολοκληρωμένο πλάνο για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα.

Για τον Ιανουάριο έχουν προβλεφθεί 424.624 δόσεις της Pfizer & Moderna.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η Ελλάδα αναμένει να έχει παραλάβει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους από 2 – 4 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου.

Συγκεκριμένα για το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech θα παραλάβει το κράτος έως 1.350.000 δόσεις μέσα στο Πρώτο Τρίμηνο του 2021.

Για το εμβόλιο της Moderna θα παραλάβουμε 240.000 δόσεις το Πρώτο Τρίμηνο του 2021.

Για το εμβόλιο της AstraZeneca, εφόσον η έγκριση ολοκληρωθεί όπως αναμένεται η Ελλάδα θα παραλάβει 500.000 δόσεις.

Τέλος για το εμβόλιο της Johnson&Johnson που είναι και το μοναδικό “μίας δόσης εμβόλιο”, αναμένεται η έγκρισή του. Εφόσον εγκριθεί η Ελλάδα θα παραλάβει 1 εκατ. δόσεις.

Σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό έως τα μέσα Μαρτίου προβλέπεται να έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις = 2,25 εκατ. εμβολιασμούς.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να φτάσουμε την ικανότητα εμβολιασμού 2 εκατ. ανά μήνα από τον Μάρτιο.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με το ρεπορτάζ:

video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.