The Voice: Απογοητευμένος ο Σάκης Ρουβάς με τις εμφανίσεις των παικτών του

January 10, 2021


Αιμίλιος Συμβουλίδης, Νάντια Ιαρατζούλι και Σταμάτης Λύκος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice και διαγωνίστηκαν για μια θέση στα battles του show.Έχασε τα λόγια του ο Πάνος …

...Μουζουράκης με την αποκαλυπτική εμφάνιση της παίκτριαςΟ Αιμίλιος Συμβουλίδης τραγούδησε «Έρωτα θεέ και κλέφτη», η Νάντια Ιαρατζούλι «Wrecking ball» και ο Σταμάτης Λύκος «Drag me down».Η καθοδήγηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «έκαψε» τον διαγωνιζόμενοΟ Σάκης Ρουβάς, όμως, δεν έμεινε καθόλου...

Αιμίλιος Συμβουλίδης, Νάντια Ιαρατζούλι και Σταμάτης Λύκος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice και διαγωνίστηκαν για μια θέση στα battles του show.

Έχασε τα λόγια του ο Πάνος Μουζουράκης με την αποκαλυπτική εμφάνιση της παίκτριας

Ο Αιμίλιος Συμβουλίδης τραγούδησε «Έρωτα θεέ και κλέφτη», η Νάντια Ιαρατζούλι «Wrecking ball» και ο Σταμάτης Λύκος «Drag me down».

Η καθοδήγηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «έκαψε» τον διαγωνιζόμενο

Ο Σάκης Ρουβάς, όμως, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις τους και τους τα είπε… ένα χεράκι.

«Δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι εκπληκτικό πως καμιά φορά τυχαίνει και ο ένας παρασύρει τον άλλον. Ήσασταν και οι τρεις πιο αδύναμοι ακόμα και από τις πρόβες. Και παρόλο που είπαμε αρκετά πράγματα και δεν είχαμε την καθαρότητα τα σκέψης να τα εφαρμόσουμε. Επέστρεψες εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε πριν τις πρόβες. Σαν να μην έγιναν ποτέ οι πρόβες που κάναμε», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Οι εμφανίσεις των παικτών…

Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πάρει μαζί του στα battles τη Νάντια Ιαρατζούλι.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.