Τεστ για την Κρήτη: Πόσο καλά γνωρίζεις την κρητική διάλεκτο;

January 10, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κρητική διάλεκτος είναι πολύ δύσκολη και δεν μπορούν να την καταλάβουν οι υπόλοιποι Έλληνες, εκτός και αν έχεις περάσει αρκετό χρόνο στο νησί …

...ο νησί ή έχει συναναστραφεί με πολλούς Κρητικούς. H Κρήτη εκτός από πανέμορφο νησί, γεμάτο παραδόσεις και έθιμα, έχει και τη δική της γλώσσα.Κρητική διάλεκτος: Κάνε το τεστ και τσέκαρε ή εμπλούτισε τις γνώσεις σουΕάν είσαι από εκείνους που έχουν περάσει πολλά καλοκαίρια...


Η κρητική διάλεκτος είναι πολύ δύσκολη και δεν μπορούν να την καταλάβουν οι υπόλοιποι Έλληνες, εκτός και αν έχεις περάσει αρκετό χρόνο στο νησί ή έχει συναναστραφεί με πολλούς Κρητικούς.


H Κρήτη εκτός από πανέμορφο νησί, γεμάτο παραδόσεις και έθιμα, έχει και τη δική της γλώσσα.

Κρητική διάλεκτος: Κάνε το τεστ και τσέκαρε ή εμπλούτισε τις γνώσεις σου

Εάν είσαι από εκείνους που έχουν περάσει πολλά καλοκαίρια στο νησί, τσέκαρε τις γνώσεις σου στην κρητική διάλεκτο, κάνοντας το παρακάτω τεστ.


Εάν είσαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν επισκεφθεί το νησί, ήρθε η ώρα να το κάνεις, αλλά μέχρι τότε, μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.