Οι “άσωτοι” Survivors – Αυτούς έκοψε ο Ατζούν απο το “All Star 2022”

January 10, 2021


Το All Star 2022 έρχεται και όλοι οι παίκτες των προηγουμενων Survivor αναζητούν τρόπους που θα τους ξεχωρίσουν από τους άλλους για να επιλεγούν. Ωστόσο κάποια άκυρα ήδη υπάρχουν και είναι ηχηρά από τ…

...η πλευρά του ίδιου του Acun αφου κάποιοι “ασωτοι” παραστρατησαν !   Αναφέρομαι και ταξιδεύω μαζί σας νοερά, τρία χρόνια πριν, όταν ο Aντ1 παρουσιασε το “Nomads” και προσέλκυσε παίκτες από το άκρως επιτυχημένο Survivor 2017. Η εντολή που δόθηκε τότε από τον Ατζούν ήταν απολύτως αυστηρή..  Όποιος...

Το All Star 2022 έρχεται και όλοι οι παίκτες των προηγουμενων Survivor αναζητούν τρόπους που θα τους ξεχωρίσουν από τους άλλους για να επιλεγούν. Ωστόσο κάποια άκυρα ήδη υπάρχουν και είναι ηχηρά από τη πλευρά του ίδιου του Acun αφου κάποιοι “ασωτοι” παραστρατησαν !

 

 

  • Αναφέρομαι και ταξιδεύω μαζί σας νοερά, τρία χρόνια πριν, όταν ο Aντ1 παρουσιασε το “Nomads” και προσέλκυσε παίκτες από το άκρως επιτυχημένο Survivor 2017. Η εντολή που δόθηκε τότε από τον Ατζούν ήταν απολύτως αυστηρή..

 

Όποιος συμμετάσχει να ξεχάσει το All Star Survivor! Τα χρήματα όμως ήταν πολλά και κάποιοι παράκουσαν … έτσι οι συνέπειες έρχονται τώρα και μάλιστα εν έτει 2020 το αντιμετωπίζουν όχι και τόσο ήρεμα.

 

Στέλιος Χανταμπάκης, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσάνγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου έχουν εισπράξει ήδη άκυρο εδώ και 3 χρόνι.

 

Για να δούμε τώρ. Ο Τούρκος θα συγχωρήσει τους “άσωτους” για την τηλεθέαση ή θα κρατήσει τον λόγο του. Σε αυτά τα ζητήματα πάντως μπορώ να πω ότι είναι πολύ απόλυτος ο “μεμέτης”. Ίδωμεν ..

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.