Survivor 4: Σάλος με την ηλικία της Ταραμπάνκο – Στη φόρα η ταυτότητα της

January 10, 2021


Σάλος επικρατεί με την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά τα σχόλια της ομάδας των Μαχητών στην παραλία του Survivor 4. Η ταυτότητα της ωστόσο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ίδια, αποκάλυψε…

... την πόσο χρονών είναι τελικά.Για την ιστορία, παίκτης των Μαχητών είπε σε ένα από τα επεισόδια «εγώ την ρώτησα και μου είπε 24, αλλά εγώ έβλεπα την εκπομπή (GNTM) που ήταν πριν και ήταν 26». Η Έλενα Κρεμλίδου τότε ακούγοντάς τι είπε, σχολίασε: «Ααααα, Μπέμτζαμιν Μπάτον. Του χρόνου...

Σάλος επικρατεί με την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά τα σχόλια της ομάδας των Μαχητών στην παραλία του Survivor 4. Η ταυτότητα της ωστόσο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ίδια, αποκάλυψε την πόσο χρονών είναι τελικά.

Για την ιστορία, παίκτης των Μαχητών είπε σε ένα από τα επεισόδια «εγώ την ρώτησα και μου είπε 24, αλλά εγώ έβλεπα την εκπομπή (GNTM) που ήταν πριν και ήταν 26». Η Έλενα Κρεμλίδου τότε ακούγοντάς τι είπε, σχολίασε: «Ααααα, Μπέμτζαμιν Μπάτον. Του χρόνου θα είναι 22».

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο της παίκτριας του Survivor 4

Την πραγματική της ωστόσο ηλικία την είχε αποκαλύψει η ίδια η Κάτια Ταραμπάνκο, δείχνοντας την ταυτότητα της καλεσμένη στην Youtube εκπομπή του Fipster.

Στην ταυτότητα, λοιπόν, γράφει πως είναι γεννημένη το 1996, άρα θα γίνει 25 ετών.

Κάτια Ταραμπάνκο ηλικία

Δείτε και το trailer της Κυριακής 10/1, όπου ο Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα κατηγορήσει την Ταραμπάνκο!

Survivor 4: Πόσα παίρνει η Κάτια Ταραμπάνκο την εβδομάδα από το παιχνίδι

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι με σιγουριά και η πιο δυνατή παίκτρια στην ομάδα των Διάσημων και ήμασταν σίγουροι πως η συμφωνία που θα έκλεινε με την παραγωγή για να μπει στο Survivor, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θα ήταν αρκετά δυνατή.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας παίρνει λιγότερα από την Ανθή Σαλαγκούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Κάτια Ταραμπάνκο έχει συμφωνήσει με την παραγωγή να πληρώνεται 5.500 ευρώ ανά εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.