Ο Ρώμας για τους παίκτες του Survivor: «Δεν θα ήταν καλοδεχούμενοι σε σειρά μου»

January 9, 2021


Όσο για το αν θα ήταν καλοδεχούμενος κάποιος παίκτης από ριάλιτι σε μία επόμενη δουλειά του, τόνισε: «Σε γενικές γραμμές όχι. Γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχεις κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο. Αλλά, …

...λερ καταλαβαίνω εγώ γιατί δεν προφταίνω να δω τηλεόραση. Αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια πια σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά, μπορώ και με λίγο να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Δηλαδή ποιος είναι ο καθένας, που το πάει και για ποιο λόγο είναι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά...

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, όπως βλέπω, όπου εκτός του ότι πρέπει να πεινάσεις, πρέπει να είσαι και γuμνασμένος για να πάρεις μέρος.
Δεν το βλέπω αλλά δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις. Από τα τρέιλερ καταλαβαίνω εγώ γιατί δεν προφταίνω να δω τηλεόραση. Αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια πια σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά, μπορώ και με λίγο να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Δηλαδή ποιος είναι ο καθένας, που το πάει και για ποιο λόγο είναι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου, στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα ριάλιτι, καθώς και τους συναδέλφους του που λαμβάνουν μέρος σ’αυτά.

Όσο για το αν θα ήταν καλοδεχούμενος κάποιος παίκτης από ριάλιτι σε μία επόμενη δουλειά του, τόνισε: «Σε γενικές γραμμές όχι. Γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχεις κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο. Αλλά, επειδή είμαι και σκηνοθέτης και δημιουργός, αν φτιαχτεί κάτι που να είναι πάνω στα μέτρα ενός ανθρώπου και χρειάζεσαι αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα και εμφάνιση, τότε θα τον βοηθούσα κιόλας. Να ορίστε, σου κάνω πρόταση για το επόμενο σίριαλ (απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Βασάλο)».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.