Έβαλε Vicks στο μωρό της και κοιμήθηκε όμως λίγα λεπτά αργότερα το βρίσκει νεκρό – Μαμάδες ανοίξτε τα μάτια σας

January 9, 2021


Μωρό – Μητέρα: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όταν μία μητέρα προσπάθησε να ανακουφίσει το μωρό της από τον πυρετό δίνοντας του ένα συγκεκριμένο φάρμακο με αποτέλεσμα να “χάσει” τη ζωή του από αυτό. Ε…

...πίσης ένα ακόμη τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε όπου βρέθηκε ένα μωρό θαμμένο το οποίο είχαν μαχαιρώσει 14 φορές. Συγκεκριμένα μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε τους κινδύνους του Vicks VapoRub. Εξάλλου, όλοι το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για την ανακούφιση από τον...

Μωρό – Μητέρα: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όταν μία μητέρα προσπάθησε να ανακουφίσει το μωρό της από τον πυρετό δίνοντας του ένα συγκεκριμένο φάρμακο με αποτέλεσμα να “χάσει” τη ζωή του από αυτό. Επίσης ένα ακόμη τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε όπου βρέθηκε ένα μωρό θαμμένο το οποίο είχαν μαχαιρώσει 14 φορές.

Συγκεκριμένα μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε τους κινδύνους του Vicks VapoRub. Εξάλλου, όλοι το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για την ανακούφιση από τον πυρετό και την ρινική συμφόρηση, χωρίς κανένα πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Μωρό – Μητέρα: Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Ειδικότερα, αυτή η αλοιφή αποτελεί έναν πραγματικά σοβαρό κίνδυνο για τα παιδιά που βρίσκονται κάτω των 3 ετών. Ενώ είναι καλό για τους ενήλικες, στα μωρά αυξάνει την παραγωγή βλέννας κατά 60%. Αυτή η βλέννα συσσωρεύεται στην τραχεία και τους πνεύμονες και αναστέλλει την αναπνοή.

Ένα φάρμακο ήταν η αιτία για να χάσει τη ζωή του ένα μωρό.

Δυστυχώς αυτή η άτυχη μητέρα, έμαθε αυτή την αλήθεια πολύ αργά. Όταν μια μέρα επέστρεψε από την δουλειά της, και μπήκε μέσα στο δωμάτιο του μωρού της. Όταν το πλησίασε για να το φιλήσει, συνειδητοποίησε ότι είχε πυρετό. Θεωρώντας ότι ήταν ένα κοινό κρυολόγημα, πίστεψε ότι μια σπιτική συνταγή θα το ανακούφιζε.

Το φάρμακο που έδωσε μία μητέρα σε ένα μωρό κατάφερε να το αποτελειώσει.

Έτριψε λοιπόν Vicks VapoRub, στο στήθος του , στην πλάτη, και κάτω από την μύτη του για να τον βοηθήσει να αναπνεύσει. Το σκέπασε, ξάπλωσε δίπλα του και την πήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό μετά από ένα φάρμακο που του έδωσε η μητέρα του.

Δυστυχώς ήταν νεκρός εδώ και ώρες. Η ιατρική αναφορά ανέφερε ότι το παιδί πέθανε λόγω φλεγμονής στην αναπνευστική οδό, που προκλήθηκε από την καμφορά που περιέχεται στη διάσημη αλοιφή.

Ένα μωρό 'έχασε' τη ζωή του από ένα φάρμακο που του έδωσε η μητέρα του.

Ενώ η ετικέτα στο Vicks VapoRub προειδοποιεί για τη χρήση του σε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, πολλές προειδοποιήσεις για τα φαρμακευτικά προϊόντα πηγαίνουν αδιάβαστες. Βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, για την ασφάλεια των παιδιών σας και τη δική σας!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε με ένα μωρό και την μητέρα του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.