Ηλίας Γκότσης για Survivor 4: «Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές! Δεν θα μείνει κανείς στην ένωση»

January 9, 2021


Στην κάμερα του Πρωινού, μίλησε ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε την ομάδα των Διασήμων, η οποία είναι αδύναμη σχετικ…

...ά.«Αυτό το Survivor το έχω παρακολουθήσει γιατί έχω και περισσότερο χρόνο. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έλειψε από την τηλεόραση. Έκανε καλό αυτό το κενό που δημιουργήθηκε και το περίμενε ο κόσμος. Από τους Μαχητές, υπάρχουν 3-4 παιδιά που είναι αρκετά ολοκληρωμένοι και θα προχωρήσουν»,...

Στην κάμερα του Πρωινού, μίλησε ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε την ομάδα των Διασήμων, η οποία είναι αδύναμη σχετικά.

«Αυτό το Survivor το έχω παρακολουθήσει γιατί έχω και περισσότερο χρόνο. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έλειψε από την τηλεόραση. Έκανε καλό αυτό το κενό που δημιουργήθηκε και το περίμενε ο κόσμος. Από τους Μαχητές, υπάρχουν 3-4 παιδιά που είναι αρκετά ολοκληρωμένοι και θα προχωρήσουν», δήλωσε αρχικά για τους Μαχητές, πριν την είδηση πως το ριάλιτι αλλάζει ώρα προβολής.

Το σχόλιο του Ηλία Γκότση για το Survivor 4 και τους Διάσημους

«Από τους Διάσημους, νομίζω ο Κοψιδάς έχει μια παραπάνω δυναμική και από γυναίκες, δυνατή είναι η Κάτια. Δεν το περίμενα γιατί την είχα στο μυαλό μου ως μοντέλο. Έχει μπει με περισσότερη ψυχή και πάθος».

«Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές. Έτσι δεν βγαίνουν στο παιχνίδι γιατί θα φτάσουν στην ένωση και δεν θα έχει μείνει κανένας διάσημος. Το βλέπει η παραγωγή αυτό και καταλαβαίνει», είπε ολοκληρώνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.