Η Φάρμα: Ποιοι θα είναι οι διάσημοι παίκτες

January 9, 2021


Η «φάρμα», το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παί…

...κτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0']));Ο...

Η «φάρμα», το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης.

Ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή τη Φαίης Σκορδά, Το Πρωινό, στο ριάλιτι θα συμμετέχουν για γνωστά πρόσωπα της δημοσιότητας. Τα ονόματα που ακούγονται θα είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Λάκης Γαβαλάς αλλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Ιβάν Σβιτάιλο,η Νικολέττας Καρρά,ο Άνθιμος Ανανιάδης και ο Αντώνης Βλοντάκης.

Τέλος για το όνομα του κεντρικού παρουσιαστή αναφέρεται ο Σάκης Τανιμανίδης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.