Πέθανε Πασίγνωστη Ελληνίδα αστρολόγος-Το σπαρακτικό αντίο των παιδιών της

January 9, 2021


Την τελευταία της πνοή άφησε ανήμερα των Θεοφανίων η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.Την είδηση του θανάτου της έκαναν γνωστή με ανάρτησή τους στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook τα παιδιά της, …

...Κωνσταντίνα και Ελπιδοφόρος που την αποχαιρέτησαν με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0']));“Η μητέρα μας χθές, ανήμερα των Θεοφανίων, ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι στο φώς των αστεριών που τόσο αγαπούσε. Ένας αυθεντικός λαικός άνθρωπος...

Την τελευταία της πνοή άφησε ανήμερα των Θεοφανίων η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Την είδηση του θανάτου της έκαναν γνωστή με ανάρτησή τους στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook τα παιδιά της, Κωνσταντίνα και Ελπιδοφόρος που την αποχαιρέτησαν με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

“Η μητέρα μας χθές, ανήμερα των Θεοφανίων, ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι στο φώς των αστεριών που τόσο αγαπούσε. Ένας αυθεντικός λαικός άνθρωπος που πάλεψε όλη της τη ζωή να σταθεί με αξιοπρέπεια, σεμνότητα και ταπεινότητα και τα κατάφερε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.