Ανοίγουν Δημοτικά – Νηπιαγωγεία: Πώς θα πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο. Ο σωστός κωδικός SMS 13033

January 9, 2021


Τι ισχύει για τις μετακινήσεις από και προς τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία που ανοίγουν τη Δευτέρα 11/1; Ποιος ο σωστός κωδικός για SMS στο 13033;Τη Δευτέρα ανοίγουν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία μετά τ…

...η σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων εν μέσω νέων μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού.Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς που θα πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο θα πρέπει να στέλνουν το αντίστοιχο sms στο 13033, ώστε να δικαιολογούν τις μετακινήσεις τους.Ο...

Τι ισχύει για τις μετακινήσεις από και προς τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία που ανοίγουν τη Δευτέρα 11/1; Ποιος ο σωστός κωδικός για SMS στο 13033;

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία μετά τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων εν μέσω νέων μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς που θα πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο θα πρέπει να στέλνουν το αντίστοιχο sms στο 13033, ώστε να δικαιολογούν τις μετακινήσεις τους.

Ο κωδικός για συνοδεία μαθητή στο σχολείο είναι ο 4. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Πολιτική Προστασία:

SMS με κωδικό 4. Αποστέλλεται για μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Για μεταφορά από και προς τον τόπο εργασίας συζύγου ή συγγενούς πρώτου βαθμού, εφόσον υφίσταται σχετική ανάγκη, καθώς και για συνοδεία μαθητή στο σχολείο από γονέα ή κηδεμόνα.

Νηπιαγωγεία, δημοτικά και ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν διά ζώσης την ερχόμενη Δευτέρα, 11/1, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

«Υπενθυμίζεται η απόφαση της Κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για διά ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1.

Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1», αναφέρει το υπουργείο Παιδείας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.