Καφέ της Χαράς: Θυμάστε τον Μπίλυ από την σειρά του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα και θα μείνετε «κάγκελο» (photo)

January 9, 2021


Καφέ της Χαράς: Θυμάστε τον Μπίλυ από την σειρά του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα και θα μείνετε «κάγκελο»! Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει την ερχομένη Παρασκευή (15-01) με νέα επεισόδια, στα οποία θα …

...δούμε ακόμη μεγάλες εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και έκτακτες εμφανίσεις, όπως αυτή του Μπίλυ. Ενώ, δείτε την απαγορευμένη σκηνή του «Καφέ της Χαράς» που κόπηκε από όλες τις επαναλήψεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock” ο Δημήτρης Τσακάλας επιστρέφει στη σειρά...

Καφέ της Χαράς: Θυμάστε τον Μπίλυ από την σειρά του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα και θα μείνετε «κάγκελο»! Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει την ερχομένη Παρασκευή (15-01) με νέα επεισόδια, στα οποία θα δούμε ακόμη μεγάλες εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και έκτακτες εμφανίσεις, όπως αυτή του Μπίλυ. Ενώ, δείτε την απαγορευμένη σκηνή του «Καφέ της Χαράς» που κόπηκε από όλες τις επαναλήψεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock” ο Δημήτρης Τσακάλας επιστρέφει στη σειρά για δύο επεισόδια. Και ναι, δε λέμε ευχάριστη η έκπληξη της τηλεοπτικής του επιστροφής, ωστόσο ακόμη μεγαλύτερη αυτή της αλλαγής στην εμφάνισή του. 17 χρόνια μετά ο ηθοποιός δε θυμίζει σε τίποτα το αγόρι εκείνο που μέσα από τη σειρά έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Ο Έλληνας ηθοποιός οδεύει στα 36 και παραμένει γοητευτικός.

Ο Μπίλυ από το Καφέ της Χαράς

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά… αγνώριστη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή στο πέρασμα του χρόνου που προκαλεί σοκ, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι παίκτες του Big Brother 1.

Πώς είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.