Μαλλιά 2023: Αυτές είναι οι 7 κορυφαίες τάσεις σε χρώματα, χτενίσματα και κουρέματα για την φετινή σεζόν

January 8, 2023


Νέα χρονιά σημαίνει νέες τάσεις στα μαλλιά, έτσι ήδη κυκλοφόρησαν τα κουρέματα και τα χρώματα που θα βλέπουμε παντού φέτος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σήμερα θα δούμε τα καινούργια trend για τα μαλλιά. Αλήθεια ποια είναι τα κουρέματα που είναι στη μόδα το 2023;Chic shag: Πρόκειται για ένα look που έρχεται από τα 90’s. Ένα french shag με πλούσιες αφέλειες πο…

...ch shag με πλούσιες αφέλειες που θα δούμε παντού φέτος. Το καστανό που κοκκινίζει το απογειώνει.Red Alert: Όλες οι κόκκινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους το 2023. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε μια από τις πιο hot αποχρώσεις όπου το βαθύ κόκκινο συνδυάζεται με το φυσικό καστανό. ...

Νέα χρονιά σημαίνει νέες τάσεις στα μαλλιά, έτσι ήδη κυκλοφόρησαν τα κουρέματα και τα χρώματα που θα βλέπουμε παντού φέτος.



Σήμερα θα δούμε τα καινούργια trend για τα μαλλιά. Αλήθεια ποια είναι τα κουρέματα που είναι στη μόδα το 2023;

Οι 7 τάσεις του 2023 στα μαλλιά

Chic shag: Πρόκειται για ένα look που έρχεται από τα 90’s. Ένα french shag με πλούσιες αφέλειες που θα δούμε παντού φέτος. Το καστανό που κοκκινίζει το απογειώνει.

Red Alert: Όλες οι κόκκινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους το 2023. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε μια από τις πιο hot αποχρώσεις όπου το βαθύ κόκκινο συνδυάζεται με το φυσικό καστανό.



Wolf Cut: Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα κουρέματα. Οι αφέλειες χαρίζουν ένα κομψό φινίρισμα και είναι κατάλληλο για μακριά αλλά και για μεσαίου μήκους μαλλιά, καστανού χρώματος που αναμειγνύονται ιδανικά με ξανθές αποχρώσεις.

Classic bob: Για άλλη μία χρονιά βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων. Το 2023 η κλασική του εκδοχή είναι εκείνη που θα κάνει θραύση! Ίσιο μελαχρινό, με χωρίστρα στη μέση και με μήκος που φτάνει πάνω από τους ώμους.

Curly Bangs: Κλασσικό και ανεπανάληπτο, σε σκούρο καστανό.

Farah Fawsett bombshell: Είναι ιδανικό για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά και ρετρό διάθεση. Το εμβληματικό χτένισμα από τα 70’s είναι στη διάθεσή σου. Το ξανθό θα σου χαρίσει έξτρα λάμψη.



Χωρίστρα στο πλάι: Άσε για λίγο στην άκρη την χωρίστρα στη μέση και υιοθέτησε τη νέα τάση στα καστανά μαλλιά.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.