Βίντεο έπος: Ο Τάκης Ζαχαράρος μιμήθηκε τον Γιώργο Ασημακόπουλο από το Survivor 4

January 8, 2021


Ένα βίντεο έπος, πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με πρωταγωνιστή τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον παίκτη των μαχητών του Survivor 4. Ο ηθοποιός τον μιμήθηκε και είναι απίστευτος.Μετά …

...την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την νικήτρια του Big Brother, ο Ζαχαράτος "χτύπησε" ξανά και αυτή την φορά θέλησε να ασχοληθεί με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4: Αυτό είναι το συνολικό...

Ένα βίντεο έπος, πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με πρωταγωνιστή τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον παίκτη των μαχητών του Survivor 4. Ο ηθοποιός τον μιμήθηκε και είναι απίστευτος.

Μετά την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την νικήτρια του Big Brother, ο Ζαχαράτος “χτύπησε” ξανά και αυτή την φορά θέλησε να ασχοληθεί με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τάκης Ζαχαράρος Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor 4 βίντεο

Έτσι λοιπόν, έχοντας γίνει ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έκανε πως μιλάει και πως κινείται στο Survivor 4 και “πεθάναμε” στο γέλιο! Είναι απίστευτος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.