Φρικτό έγκλημα: 14χρονος σκότωσε τους γονείς του και αυτοκτόνησε

January 8, 2021


Φρικτό έγκλημα: Οι οικογενειακές διαφορές οδήγησαν στο μακελειό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός παιδιού 14 ετών, της μητέρας και του πατέρα. Επίσης, φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του…

... γιου, βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ με τον 23χρονο φονιά να χορεύει από χαρά μαζί με την αδερφή του, γύρω από το πτώμα της μητέρα τους! Αυτό που επιβεβαιώνεται από λεγόμενες αστυνομικές πηγές του ψευδοκράτους είναι ότι το 14χρονο παιδί έδωσε τέρμα στη ζωή του αφού προηγουμένως...

Φρικτό έγκλημα: Οι οικογενειακές διαφορές οδήγησαν στο μακελειό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός παιδιού 14 ετών, της μητέρας και του πατέρα. Επίσης, φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ με τον 23χρονο φονιά να χορεύει από χαρά μαζί με την αδερφή του, γύρω από το πτώμα της μητέρα τους!

Αυτό που επιβεβαιώνεται από λεγόμενες αστυνομικές πηγές του ψευδοκράτους είναι ότι το 14χρονο παιδί έδωσε τέρμα στη ζωή του αφού προηγουμένως πυροβόλησε τη μάνα και τον πατέρα του. Από το μακελειό επέζησε 18χρονος γιος ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει.

14χρονος σκότωσε τους γονείς του και αυτοκτόνησε

Οι κατοχικές αρχές διεξάγουν έρευνες προς διαλεύκανση της υπόθεσης που μονοπωλεί από το πρωί τον Τύπο στα κατεχόμενα.

Φρικτό έγκλημα: Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό (Video)

Φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βραζιλία με έναν άνδρα να δολοφονεί την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό! Επίσης, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 24χρονη αγνοούταν από το Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 2 Ιανουαρίου και λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της, είχε ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με μπικίνι γράφοντας «Αν ήμουν εσύ, θα με μισούσα κι εγώ σίγουρα».

Σύμφωνα με τη «Daily Star», η αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο το σώμα της και ερευνά την υπόθεση, με την οικογένεια της νεαρής να κατηγορεί για τη δολοφονία της κόρης της, τον πρώην σύντροφό της.

Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του

«Ο τύπος την ακολούθησε στον σταθμό των τρένων για να τη σταματήσει. Προσπάθησε να την απαγάγει αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι χώρισαν» είπε μία πηγή από το περιβάλλον της Μπιάνκα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η θεία της Μπιάνκα είπε ότι πήγε να ψάξει για την ανιψιά της και βρήκε τον πρώην της να πίνει αλκοόλ και μάλιστα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την Μπιάνκα. Αργότερα όμως είπε στην οικογένειά της ότι δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνισή της.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.