Συναγερμός στο Αιγαίο: Επεισόδιο στα Ίμια μεταξύ Λιμενικού και τουρκικής ακταιωρού

January 8, 2021


Συναγερμός επικράτησε στο Αιγαίο το βράδυ της Τετάρτης (6/1), καθώς ανήμερα των Θεοφανείων υπήρξε ένα ακόμη επεισόδιο τουρκικής προκλητικότητας στα Ίμια, με σκάφος του Λιμενικού να συγκρούεται με τουρ…

...κική ακταιωρό. Η σύγκρουση έγινε όταν η τουρκική ακτοφυλακίδα επιχείρησε να απομακρύνει το σκάφος του Λιμενικού από την περιοχή, αναφέρει το militaire.gr, με το Oruc Reis επίσης να έχει βγει πρόσφατα. Συναγερμός στο Αιγαίο: Έτσι αντιμετωπίστηκε η νέα τουρκική πρόκληση Δεύτερο σκάφος...

Συναγερμός επικράτησε στο Αιγαίο το βράδυ της Τετάρτης (6/1), καθώς ανήμερα των Θεοφανείων υπήρξε ένα ακόμη επεισόδιο τουρκικής προκλητικότητας στα Ίμια, με σκάφος του Λιμενικού να συγκρούεται με τουρκική ακταιωρό.

Η σύγκρουση έγινε όταν η τουρκική ακτοφυλακίδα επιχείρησε να απομακρύνει το σκάφος του Λιμενικού από την περιοχή, αναφέρει το militaire.gr, με το Oruc Reis επίσης να έχει βγει πρόσφατα.

Συναγερμός στο Αιγαίο: Έτσι αντιμετωπίστηκε η νέα τουρκική πρόκληση

Δεύτερο σκάφος του Λιμενικού έσπευσε προς υποστήριξη αλλά το τουρκικό σκάφος όχι μόνο δεν αποχώρησε αλλά συνέχισε τους επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και με τα δύο ελληνικά σκάφη, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποστεί ζημιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.