Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίες από το Ντουμπάι με τα παιδιά της

January 8, 2021


Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά, ήταν και η Βικτώρια Καρύδα, έχοντας στο πλευρό της τα δυο της παιδιά. Τον γιο της και την κόρη της.Μπορεί το μοντέλο να…

... πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω του δικαστηρίου που είχε για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ωστόσο θέλησε να την βρει το νέο έτος κάπου όμορφα να διασκεδάζει. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ ...

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά, ήταν και η Βικτώρια Καρύδα, έχοντας στο πλευρό της τα δυο της παιδιά. Τον γιο της και την κόρη της.

Μπορεί το μοντέλο να πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω του δικαστηρίου που είχε για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ωστόσο θέλησε να την βρει το νέο έτος κάπου όμορφα να διασκεδάζει.

Η ίδια δεν σταμάτησε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για το πώς περνά με την οικογένειά της στο Ντουμπάι.

Οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τα παιδιά της στο Ντουμπάι

Βικτώρια Καρύδα Ντουμπάι

Βικτώρια Καρύδα Ντουμπάι παιδιά

Βικτώρια Καρύδα παιδιά

Κορωνοϊός – Ντουμπάι: Αυξάνονται τα κρούσματα

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το κορωνοπάρτι στο Ντουμπάι, καθώς έγιναν συνολικά 337 rapid test στους ταξιδιώτες.

Η εξέλιξη αυτή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες αρχές, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν κι άλλοι Έλληνες που πέρασαν την περίοδο των εορτών στα Εμιράτα.

Και τα δύο κρούσματα μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους με βανάκια της Πολιτικής Προστασίας και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.