Επική γκάφα: Ο μοντέρ του Survivor έδειξε το αιδοiο παίκτριας!

January 8, 2021


Πρώτο θέμα συζήτησης είχε την περασμένη εβδομάδα γίνει στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο, με τους αντιπάλους της να σχολιάζουν συνεχώς την απόφασή της να… απαρνηθεί το σουτιέv της τόσο στα αγωνίσματα όσ…

...ο και στο συμβούλιο του νησιού.Το θέμα είχε σχολιαστεί πολύ στα social media κυρίως για τις φαρμακερές ατάκες των γυναικών της ομάδας των Μαχητών, οι οποίες θεώρησαν πως η Κάτια επίτηδες δεν φορά το συγκεκριμένο item για να τραβά τα βλέμματα πάνω της.Στο χθεσινό επεισόδιο, όμως, αποδείχτηκε...

Πρώτο θέμα συζήτησης είχε την περασμένη εβδομάδα γίνει στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο, με τους αντιπάλους της να σχολιάζουν συνεχώς την απόφασή της να… απαρνηθεί το σουτιέv της τόσο στα αγωνίσματα όσο και στο συμβούλιο του νησιού.

Το θέμα είχε σχολιαστεί πολύ στα social media κυρίως για τις φαρμακερές ατάκες των γυναικών της ομάδας των Μαχητών, οι οποίες θεώρησαν πως η Κάτια επίτηδες δεν φορά το συγκεκριμένο item για να τραβά τα βλέμματα πάνω της.

Στο χθεσινό επεισόδιο, όμως, αποδείχτηκε πως και οι γυναίκες των «Μαχητών» λένε «όχι» σε πολύ συγκεκριμένα και άκρως απαραίτητα (εσώ)ρ0υχα, με τον μοντέρ να περνά κανονικά στον αέρα διόλου κατάλληλα πλάvα.

Ο λόγος για την Ασημίνα Ιγγλέζου, της οποία τα αποψινά πλάvα αποτέλεσαν βούτυρο στο ψωμί των τηλεθεατών που δεν έπαψαν λεπτό να σχολιάζουν την εικόνα της.

Η εικόνα μιλά από μόνη της… Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη – Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες της

Survivor 4: Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε για το Athensmagazine.gr αφού όπως ακριβώς σας είχαμε αναφέρει η Αγγελική Λάμπρη αποχώρησε από το Survivοr και μάλιστα με την διαδικασία που σας είχαμε πει.

Aγαπημένος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της την Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο συμβούλιο νησιού οι παίκτες έθεσαν και την Αγγελική Λάμπρη ως υποψήφια.

Τώρα, από την ομάδα των Μαχητών αγαπημένος παίκτης του κοινού βγήκε ο… Νίκος Μπάρτζης. ο οποίος έδειξε ως υποψήφια την Σοφία Μαργαρίτη.

Μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη στο συμβούλιο ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει η άποψη των συμπαικτών της για την ίδια αφού πια όπως είπαν έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Τέλος, στην ανακοίνωση πως αποχωρεί η ηθοποιός, η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Περικλής και η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασαν σε κλάματα!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.