“Big Brother” – Η Ψυχαράκη ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της

January 8, 2021


Η κίνηση του Σκάι να εντάξει την νικήτρια του «big brother» Άννα Μαρία Ψυχάρακη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μόνο τυχαία δεν είναι.  Μαθαίνω ότι η Άννα Μαρία θα έχει ενεργό ρόλο στην εκπομ…

...� στο σύνολο, τα Σαββατοκύριακα αλλά οι διαφημιστές ψάχνουν το κοινό 18-54. Και εκεί υστερεί.  Μαθαίνω ότι η Άννα Μαρία θα έχει ενεργό ρόλο στην εκπομπή. Αυτό σημαίνει πως πέρα από μία ενότητα με συμβουλές προς τους τηλεθεατές που αντιμετωπίζουν προβλήματα νομικής φύσεως, θα συμμετέχει και...

Η κίνηση του Σκάι να εντάξει την νικήτρια του «big brother» Άννα Μαρία Ψυχάρακη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μόνο τυχαία δεν είναι.

 

  • Γιατί μπορεί ο Δημοσιογράφος να είναι πρώτος με διαφορά στο σύνολο, τα Σαββατοκύριακα αλλά οι διαφημιστές ψάχνουν το κοινό 18-54. Και εκεί υστερεί.

 

Μαθαίνω ότι η Άννα Μαρία θα έχει ενεργό ρόλο στην εκπομπή. Αυτό σημαίνει πως πέρα από μία ενότητα με συμβουλές προς τους τηλεθεατές που αντιμετωπίζουν προβλήματα νομικής φύσεως, θα συμμετέχει και σε πολιτικές συζητήσεις.

 

 

  • Άλλωστε είναι από τις λίγες παίκτριες ριάλιτι που φάνηκε πως και άποψη έχει και την εκφράζει με επιχειρήματα.

 

 

Η ίδια ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της. Θα τα καταφέρει; Εγώ είμαι σίγουρος.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.