Τα τίναξε όλα για τη σχέση με την Νικόλ του Bachelor ο Βασιλάκος λίγο μετά την εγκυμοσύνη!

January 8, 2021


«Βόμβα» πέφτει για ακόμη μια φορά στη σχέση της Νικολέττας Τσομπανίδου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τις φήμες να «φουντώνουν» σχετικά με την εγκυμοσύνη, αλλά τις νέες εξελίξεις να είναι πιθανό να τη …

...διαψεύδουν. Ο πρώτος Bachelor και η σύντροφός του έχουν περάσει ήδη από… 40 κύματα, αφού έχουν ακουστεί ουκ ολίγα για τη σχέση τους και το κατά πόσο αυτή είναι αληθινή, ή η διάρκεια που είχε. Παρά το γεγονός αυτό, επιμένουν να λένε πως είναι μαζί και, μάλιστα, με εξαιρετικά ευχάριστα...

«Βόμβα» πέφτει για ακόμη μια φορά στη σχέση της Νικολέττας Τσομπανίδου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τις φήμες να «φουντώνουν» σχετικά με την εγκυμοσύνη, αλλά τις νέες εξελίξεις να είναι πιθανό να τη διαψεύδουν.

Ο πρώτος Bachelor και η σύντροφός του έχουν περάσει ήδη από… 40 κύματα, αφού έχουν ακουστεί ουκ ολίγα για τη σχέση τους και το κατά πόσο αυτή είναι αληθινή, ή η διάρκεια που είχε. Παρά το γεγονός αυτό, επιμένουν να λένε πως είναι μαζί και, μάλιστα, με εξαιρετικά ευχάριστα νέα να έρχονται στο φως, αφού είναι έντονη η φημολογία, ότι η Νικόλ είναι έγκυος στο παιδί του Παναγιώτη.

The Bachelor: Η κίνηση Παναγιώτη-Νικόλ που ξάφνιασε

Μια νέα κίνησή τους, όμως, φέρνει πάλι «σύννεφα» για τη σχέση τους. Ο Παναγιώτης ανακοίνωσε χθες (7/1) το βράδυ μέσω story στο Instagram, ότι αναβλήθηκε λόγω έκτακτου προβλήματος η ζωντανή μετάδοση με την Νικόλ, όπου το ζευγάρι θα απαντούσε σε ερωτήσεις του κοινού. Είναι φυσικό αυτή η κίνηση, βέβαια, να κινεί πάλι υποψίες σχετικά με το αν πράγματι είναι μαζί, όπως αμφισβητείται εδώ και καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.