Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση Ιωάννας Μαλέσκου – Κωνσταντίνου Αργυρού

January 8, 2021


Νέες αποκαλύψεις έγιναν για τη σχέση που φημολογείται πως έχουν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Μαλέσκου. Τι πραγματικά συνέβη στο γύρισμα της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά;Μπορεί πολλοί να θ…

...έλουν να είναι ζευγάρι με κάποια μηνύματα να είναι αυτά που φούντωσαν τις φήμες περί φλερτ, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 - αποκλειστικό: Οι δυο παίκτες...

Νέες αποκαλύψεις έγιναν για τη σχέση που φημολογείται πως έχουν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Μαλέσκου. Τι πραγματικά συνέβη στο γύρισμα της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά;

Μπορεί πολλοί να θέλουν να είναι ζευγάρι με κάποια μηνύματα να είναι αυτά που φούντωσαν τις φήμες περί φλερτ, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ, υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια και οι δυο τους έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram, όπως αναφέρουν όλοι.

Ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης μάλιστα, που παρευρέθηκε στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια δεν έκαναν μόνο follow στο Instagram και αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου! Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη την Ιωάννα Μαλέσκου και όπως θα δείτε στα πλάνα βρέθηκαν να κάθονται δίπλα δίπλα!

Ποια είναι η αλήθεια για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωσταντίνου Αργυρό

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και την Σπυριδούλα Τριάντου υπήρξε χημεία ανάμεσα τους και μιλούσαν αρκετά στα breaks, ωστόσο άλλος φρόντισε για να έρθουν κοντά.

Η παραγωγή αποφάσισε να κάτσουν δίπλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, προκείμενου να έχουν ωραία πλάνα και οι δυο τους ξεκίνησαν την κουβέντα.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Ιωάννα Μαλέσκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι μόνη της από τότε που μετακόμισε στην Αθήνα, πάρα τις φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην της. Από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση εδώ και λίγο καιρό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν τηλέφωνα.

Ωστόσο, σήμερα στο πλατό του Love It έντονη ήταν η αμηχανία για την Ιωάννα Μαλέκου, όταν πρόβαλλαν ένα ρεπορτάζ για τον τραγουδιστή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.