Κορωνοϊός: Ώρα αποφάσεων για το απαγορευτικό – Τα νούμερα που θα κρίνουν τα μέτρα

January 8, 2021


Ώρα αποφάσεων έρχεται σχετικά με το τι μέτρα θα επικρατήσουν μετά τις 11 Ιανουαρίου, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, κάτι που θα κριθεί από τα νέα νούμερα, που θα προκύψουν στις μετρήσεις του κ…

...ορωνοϊού, με το άνοιγμα των σχολείων να πλησιάζει. Ο λόγος που προβληματίζονται οι Αρχές, είναι τα κρούσματα των γιορτών που σιγά σιγά εμφανίζουν τα δεδομένα στους ειδικούς, αλλά και οι εικόνες που αντίκρυσαν ανήμερα των Θεοφανείων, με πιστούς να συνωστίζονται σε εκκλησίες...

Ώρα αποφάσεων έρχεται σχετικά με το τι μέτρα θα επικρατήσουν μετά τις 11 Ιανουαρίου, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, κάτι που θα κριθεί από τα νέα νούμερα, που θα προκύψουν στις μετρήσεις του κορωνοϊού, με το άνοιγμα των σχολείων να πλησιάζει.

Ο λόγος που προβληματίζονται οι Αρχές, είναι τα κρούσματα των γιορτών που σιγά σιγά εμφανίζουν τα δεδομένα στους ειδικούς, αλλά και οι εικόνες που αντίκρυσαν ανήμερα των Θεοφανείων, με πιστούς να συνωστίζονται σε εκκλησίες και άλλους να παραβαίνουν τους κανόνες και βουτάνε στην θάλασσα για τον σταυρό, με αρκετούς να μην τηρούν τα μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα (8/1) θα κάνουν την εισήγησή τους, με τον Νίκο Χαρδαλιά να αναμένεται να κάνει τις ανακοινώσεις για την επόμενη ημέρα, μετά την λήξη του αυστηρού lockdown στις 11 Ιανουαρίου, αν αυτό φυσικά δεν παραταθεί, χωρίς να αποκλείονται τα αιφνιδιαστικά μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.