Ολοκληρώθηκε η Τραγωδία: Πλήρης τετραπληγία για τον 24χρονο που βούτηξε για το σταυρό

January 8, 2021


Ο νεαρός που πήδηξε στην Εύβοια για να πιάσει τον σταυρό υπέστη πλήρη τετραπληγία μετά από χτύπημά του.Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του κι άλλους δύο φίλους έφτασαν από τη Δροσιά που διαμένουν στην Αμά…

...ρυνθο. Από μια εξέδρα βούτηξαν στα νερά.Ο 24χρονος παραπάτησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος στο νερό.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0']));Όπως αναφέρει το eviathema, οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον...

Ο νεαρός που πήδηξε στην Εύβοια για να πιάσει τον σταυρό υπέστη πλήρη τετραπληγία μετά από χτύπημά του.

Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του κι άλλους δύο φίλους έφτασαν από τη Δροσιά που διαμένουν στην Αμάρυνθο. Από μια εξέδρα βούτηξαν στα νερά.

Ο 24χρονος παραπάτησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος στο νερό.

Όπως αναφέρει το eviathema, οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό και έτσι χρειάστηκε στο σημείο να μεταβεί ένα καΐκι για να τον μεταφέρει στο λιμάνι Αμαρύνθου, από όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο άνδρας υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Το βίντεο-ντοκουμέντο του ατυχήματος

Όπως δείχνει το βίντεο του evima.gr με το κόκκινο μαγιό που πηδάει στο νερό αμέσως μετά ακινητοποιείται καθώς χτύπησε σε βράχο με αποτέλεσμα όλοι όσοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά να προστρέξουν σε βοήθεια αφού δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Ο 25χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας με σοβαρό τραύμα στον αυχένα.

Όπως λένε μαρτυρίες φίλων του στο evima είχε και πρόβλημα με το αναπνευστικό του.

Δείτε το video από το evima.gr:

Η επιχείρηση διακομιδής

Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις ο νεαρός έπεσε στα παγωμένα νερά και τραυματίστηκε άμεσα έσπευσαν δίπλα του και τα άλλα άτομα τα οποία είχαν βουτήξει, προκειμένου να τον ανασύρουν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.

ama2

Λόγω της σοβαρότητάς του τραυματισμού του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό στήθηκε μια επιχείρηση για την μεταφορά του από το ΕΚΑΒ της Εύβοιας υπό τον συντονιστό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Αττικής.

Στο ΚΑΤ έφτασε στις 15:30 και αμέσως παρελήφθη από εξειδικευμένους γιατρούς.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.