Έγκυος η Νικολ του Bachelor από τον Βασιλάκο

January 8, 2021


Έγκυος η Νικολέτα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο! Όλα τούμπα στο The bachelor! Όλα τούμπα μετά το τέλος του ριάλιτι!
Διότι αγαπητοί μας, δικαιολογημένα εμείς ο υποψιασμένοι τηλεθεατές, πως να πιστέψουμε …

...ότι η παραγωγή αφήνει κάτι στην τύχη της; Άρα, πως να ερωτευτούν στ’ αλήθεια δυο νέοι επειδή βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι; Σ΄ένα παιχνίδι μάλιστα όπου το σενάριο ήθελε ο….γαμπρός να φεύγει οπωσδήποτε με μια…νύφη απ’ όλες τις υποψήφιες! Τις επόμενες μέρες, θα έκαναν μερικές...

Έγκυος η Νικολέτα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο! Όλα τούμπα στο The bachelor! Όλα τούμπα μετά το τέλος του ριάλιτι!

Διότι αγαπητοί μας, δικαιολογημένα εμείς ο υποψιασμένοι τηλεθεατές, πως να πιστέψουμε ότι η παραγωγή αφήνει κάτι στην τύχη της; Άρα, πως να ερωτευτούν στ’ αλήθεια δυο νέοι επειδή βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι; Σ΄ένα παιχνίδι μάλιστα όπου το σενάριο ήθελε ο….γαμπρός να φεύγει οπωσδήποτε με μια…νύφη απ’ όλες τις υποψήφιες!

Έγκυος η Νικολ του Bachelor από τον Βασιλάκο

Τις επόμενες μέρες, θα έκαναν μερικές εμφανίσεις σαν φουλ ερωτευμένοι και μετά μπορεί και να μην ξαναβλεπόντουσαν ποτέ! Ε, λοιπόν κοιτάτε να δείτε που τελικά, όπως ζούμε εκει ερωτευόμαστε, εκεί βάζουμε τον εαυτό μας σε μια διαδικασία καθημερινότητας!

Το ζευγάρι του the bachelor, όχι απλά δεν χώρισε όπως γράφτηκε …υποθετικά και βάση …λογικής, αλλά περιμένουν και παιδί. Όχι, δεν τους κάναμε τεστ εγκυμοσύνης. Δεν είδαμε αιματολογικές εξετάσεις. Είναι οι πληροφορίες που έσκασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία και αιφνιδίασαν.

Πηγή: freegossip.gr

The Bachelor: Προσπαθεί… να τα μαζέψει ο Βασιλάκος για τη σχέση με την Νικολέττα – Μετά τον χωρισμό αποφάσισε να…

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου να θεωρείται πως έχουν χωρίσει μετά το «The Bachelor», αλλά επιχειρούν ακόμη… να τα μαζέψουν, με τον πρώτο να προχωρά σε σειρά κινήσεων, ώστε να αποδείξει πως το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο.

Μπορεί να μην έχουν φανερώσει εδώ και μέρες κάποιες προσωπικές στιγμές τους, με τον Παναγιώτη να είναι στην Αθήνα και… να παίζει Pro και την Νικόλ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο εκείνος πραγματοποιεί αναρτήσεις, που προσπαθούν να δείξουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

The Bachelor: Οι αναρτήσεις του Βασιλάκου για τον… μακρινό έρωτα με την Νικολέττα

Συγκεκριμένα, ο Βασιλάκος αναρτά στο Instagram ιστορίες, που αφορούν την Νικολέττα και το πόσο του λείπει. Η δεύτερη, δε, δημοσίευσε μια πολύ συγκινητική τους φωτογραφία, από τότε που βρίσκονταν μαζί στο σκάφος, τονίζοντας πως θέλει να το ζήσει ξανά και ξανά.

Βασιλάκος Νικόλ story


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.