Survivor spoiler 7/1: Ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς μετά την αποχώρησή της η Αγγελική Λάμπρη

January 8, 2021


Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης και σας υπενθυμίσαμε και σήμερα, η Αγγελική Λάμπρη είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό 7/1 επεισόδιο του Survivor.Το αποκλειστικό ρεπ…

...ορτάζ μας, λοιπόν, επιβεβαιώσει στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απόψε το βράδυ θα δούμε την Αγγελική Λάμπρη να αποχωρεί. Ήθελε να παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, δεν τα κατάφερε. Αποχωρεί με δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της και...

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης και σας υπενθυμίσαμε και σήμερα, η Αγγελική Λάμπρη είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό 7/1 επεισόδιο του Survivor.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, λοιπόν, επιβεβαιώσει στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απόψε το βράδυ θα δούμε την Αγγελική Λάμπρη να αποχωρεί. Ήθελε να παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, δεν τα κατάφερε. Αποχωρεί με δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της».

Το ρεπορτάζ για την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη από το Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.